Mozzart Vaše sigurno mjesto

Iz ove kompanije poručuju da im je bezbjednost korisnika i zaposlenih na prvom mjestu – sva otvorena uplatno-isplatna mjesta temeljno se i redovno dezinfikuju, postavljene su zaštitne barijere, operateri u zaštitnoj opremi...

Zabava 14.05.2020 | 16:36
Mozzart Vaše sigurno mjesto

Republički štab za vanredne situacije omogućio je rad priređivačima igara na sreću od 11. maja, ali uz poštovanje preventivnih mjera koje se odnose na sprječavanje virusa.

U Mozzartu ističu da su sve ove mjere sproveli i prije odluke Republičkog štaba i da su spremno dočekali ponovno otvaranje lokala, te da korisnici njihovih usluga mogu biti potpuno sigurni i uvjereni da su poduzete apsolutno sve mjere prevencije koje propisuje struka.

Među pomenutim mjerama su, između ostalog, ograničen broj osoba u prostoriji, održavanje socijalne distance, postavljanje barijera između radnika i korisnika, obavezna dezinfekcija…

“Još na početku pandemije virusa korona mi smo samoinicijativno preduzeli brojne radnje koje su imale za cilj da spreče širenje infekcije, i da zaštite kako naše zaposlene, tako i naše korisnike. Prije odluke o zatvaranju svih kladionica naše kolege koje rade na uplatno-isplatnim mjestima bile su u obavezi da nose zaštitnu opremu, a u lokalu je mogao da bude samo jedan korisnik. Takođe, dezinfikovali smo lokale više puta dnevno, a sve to je rezultiralo činjenicom da među zaposlenima Mozzarta ne postoje zaraženi virusom korona, kao ni među korisnicima koji su posjećivali naše objekte”, ističu iz kompanije Mozzart.

Iz ove kompanije pozivaju i svoje klijente da budu odgovorni prije svega prema sebi i svojim porodicama i da koriste zaštitnu opremu kako bismo svi zajedno pobijedili u ovoj borbi.

“Uložili smo velike napore da naši lokali budu potpuno bezbjedni i možemo da tvrdimo da su oni sigurna mjesta za sve koji u njih dolaze. Ali svakako apelujemo na naše korisnike da poštuju preporuke, drže socijalnu distancu i koriste maske i rukavice. Cilj nam je da naši lokali ponovo budu mjesto dobre zabave, kao i prije pandemije”, poručuju iz Mozzarta.

Mozzart je prethodnih nedjelja borbu protiv virusa korona vodio na više frontova. Korisnicima su ponuđene posebne pogodnosti ukoliko se odluče da koriste Mozzartove usluge preko interneta, a ova kompanije značajnu pomoć pružila je i državi i svim građanima.

Naime, Mozzart je donirao 150.000 KM za borbu protiv virusa korona, i to davanjem novčane pomoći bolnicama širom Republike Srpske, dijeljenjem paketa najstarijim i najugroženijim građanima, aktiviranjem zaposlenih kroz volonterske akcije…

“Naša kompanija je dobar primjer kako svi zajedno možemo da se izborimo sa pandemijom. Zaposleni su pokazali visok nivo solidarnosti, vozili su dezinfekciona sredstva bolnicama, nosili pakete starijim sugrađanima, davali krv, a kompanija je sve vrijeme posebno vodila računa o njihovoj bezbjednosti, što kroz obezbjeđivanje zaštitne opreme, što kroz svakodnevne preporuke zaposlenima o mjerama koje treba da preuzmu kako bi zaštitili sebe.”

“Bezbjednost nam je uvijek na prvom mjestu, to smo više puta dokazali, i zato možemo da kažemo s ponosom da je Mozzart sigurno mjesto za sve svoje igrače”, zaključuju iz Mozzarta.

Pandemija virusa korona promijenila je mnogima prioritete, ali u kompaniji Mozzart ističu da je njima bezbjednost prioritet godinama - sigurnost na uplatno-isplatnim mjestima, kao i zaštićene onlajn novčane transakcije zaštitni su znaci lidera u priređivanja igara na sreću u regionu, a Mozzart je uspješno savladao i izazov koji je pred sve nas postavio COVID-19. 

(BN)