СИПА изузела документацију о респираторима

Истражиоци Агенције за истраге и заштиту (Сипа) и тужиоци Тужилаштва БиХ окончали су преглед документације у згради Владе Федерације БиХ о поступку набавке респиратора из Кине, сазнаје Срна у Сипи.

Босна и Херцеговина 13.05.2020 | 21:53
СИПА изузела документацију о респираторима

Саговорник Срне је рекао да је преглед завршени и да су изузети одређени материјали и документација.

Истражиоци и тужиоци у зграду Владе Федерације ушли су у 13.00 часова. Они су провјеравали документацију која је у вези са афером "Респиратори".

Портпарол Сипе Лука Миладиновић и портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић нису одговарали на многобројне позиве.

Влада Федерације БиХ јуче је суспендовала директора Федералне управе цивилне заштите Фахрудина Солака, а његову функцију преузеће досадашњи помоћник Мустафа Кадрибеговић. 

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Чадор аге Додикаге

13.05.2020 20:06

Прочешљајте и набавку покретног шатора за 4,5милиона марака.Или це то бити напад на Републику Српску.Е док Додик поставља директора сипе и осталих који треба да хапсе лопове овако це нам бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛА

13.05.2020 20:32

Ко ће испитати. КО ЈЕ И КАКО НАБАВИО ШАТОРЕ КАО ПОКРЕТНУ БОЛНИЦУ У ЗАЛУЖАНИМА ОВО НИЈЕ НОРМАЛНО ШТА СЕ И КАКО РАДИ И КАКО НОВАЦ ОДЛАЗИ А КРЕДИТИ СЕ ДИЖУ И ДА СВИ ВРАЋАМО. ЛУД ЗБУЊЕН НОРМАЛАН

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

14.05.2020 05:41

Шта се бијели на трави зеленој? Да је снијег већ би окопнио, да су лабудови већ би полетјели!!! Није снијег нит су лабудови, већ је шатор Додик Аге Трактористе. Шта је овај народ толико скривио Милокраду Дудуку, да га јаши и не сјашава. Милораде одмори мало овај напаћени народ.

Name

Све испитати

14.05.2020 07:12

И у РС испитати квалитет свих респиратора. Грађани само умиру ли умиру, под респираторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.05.2020 16:24

Овде није ријецц о квалитету респиратора, вец је један неструцни малинар изабран за набавку респиратора. Наравно, узео је тотално погресну врсту респиратора која се не користи на интензивној њези, вец у амбулантним колима. Није упитан квалитет, вец тип респиратора.као да у супу сипас сецер умјесто соли. и једно и друго су зацини, али оод сецера нема користи.