Гацко: Заражено још пет особа, пооштрене мјере

Према најновијим подацима Министарства здравља и социјалне заштите у Гацку је потврђено још 5 случајева вируса корона.

Република Српска 13.05.2020 | 15:25
Гацко: Заражено још пет особа, пооштрене мјере

Два дана за редом у Гацку су забиљежени позитивни случајеви на вирус корона, што је довело до погоршање епидемиолошке ситуације. 

Кризни штаб донио је одлуку да пооштри мјере, сви привредни субјекти могу радити до 18 х, умјесто 21 х. Дуже ће моћи да раде само пекаре и апотеке. 

У овој општини до сада је заражених 27 особа, а данас је у гатачком Дому здравља тестирано још 10 особа које су имале контакт са зараженим особама. 

Из Кризног штаба поручују да ће бити појачане мјере контоле ношења маски и рукавица.  

 

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Николааааа

13.05.2020 14:04

Е моји Гацани, нек' вам је Бог у помоц. Можда вам само враца ста сте заслузили, ето вам Додика и Цвијануше, можда вам они помогну да побиједите корону, али колико видим Додика је брига за Гацко, посебно за Гацко, то је свима јасно. Нико се није од "главних" упитао за Гацко, послао помоц Дому здравља у Гацку . Али опет це поједини Гацани гласати за Додика, али надам се да неце побиједити, и да це Гацко остати бастион СдС-а. Будите паметнији ове изборе, немојте дозволити да вас неко уцјењује као 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кико

13.05.2020 14:07

Па коме цес пиднијети кривицне пријаве, кад је све у рукама њиховим. Једину пресуду мозе донијети народ глупи на ИЗБОРИМА И после избора смјестити ЈЕДНОГ по ЈЕДНОГ у прдекану а сву имовину коју су стекли крадјом одузети.

ОДГОВОРИТЕ