Gacko: Zaraženo još pet osoba, pooštrene mjere

Prema najnovijim podacima Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite u Gacku je potvrđeno još 5 slučajeva virusa korona.

Republika Srpska 13.05.2020 | 15:25
Gacko: Zaraženo još pet osoba, pooštrene mjere

Dva dana za redom u Gacku su zabilježeni pozitivni slučajevi na virus korona, što je dovelo do pogoršanje epidemiološke situacije. 

Krizni štab donio je odluku da pooštri mjere, svi privredni subjekti mogu raditi do 18 h, umjesto 21 h. Duže će moći da rade samo pekare i apoteke. 

U ovoj opštini do sada je zaraženih 27 osoba, a danas je u gatačkom Domu zdravlja testirano još 10 osoba koje su imale kontakt sa zaraženim osobama. 

Iz Kriznog štaba poručuju da će biti pojačane mjere kontole nošenja maski i rukavica.  

 

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nikolaaaaa

13.05.2020 14:04

E moji Gacani, nek' vam je Bog u pomoc. Možda vam samo vraca sta ste zasluzili, eto vam Dodika i Cvijanuše, možda vam oni pomognu da pobijedite koronu, ali koliko vidim Dodika je briga za Gacko, posebno za Gacko, to je svima jasno. Niko se nije od "glavnih" upitao za Gacko, poslao pomoc Domu zdravlja u Gacku . Ali opet ce pojedini Gacani glasati za Dodika, ali nadam se da nece pobijediti, i da ce Gacko ostati bastion SdS-a. Budite pametniji ove izbore, nemojte dozvoliti da vas neko ucjenjuje kao 2018.

ODGOVORITE
Name

Kiko

13.05.2020 14:07

Pa kome ces pidnijeti krivicne prijave, kad je sve u rukama njihovim. Jedinu presudu moze donijeti narod glupi na IZBORIMA I posle izbora smjestiti JEDNOG po JEDNOG u prdekanu a svu imovinu koju su stekli kradjom oduzeti.

ODGOVORITE