Брена,Весна и Мира удариле по часици у 3 ујутро па направиле спектакл!

У естрадним круговима и данас се препричавају анегдоте са снимања спота за песму ''Мушкарци'', коју су деведесетих заједно отпевале Весна Змијанац, Лепа Брена и Мира Шкорић.

Забава 12.05.2020 | 20:25
Брена,Весна и Мира удариле по часици у 3 ујутро па направиле спектакл!

Поред тога што је било тешко заказати термин да све три буду слободне истога дана, ту су биле и остале ствари које су отежавале снимање. Читав пројекат се радио до касно у ноћ, а Лепа Брена се пожалила да јој постаје хладно, после чега је Весна Змијанац донела флашу домаће, врхунске ракије да се све три мало угреју. Након што су узеле неколико чашица, снимање спота настављено је као да је пет поподне, а не три ујутру.

Резултат снимања резултирао је одличним спотом који је и данас модеран и актуелан. И сама Брена је једном приликом изјавила како их је Змијанчева све напила. Весна се на ове колегиницине приче само насмејала, и додала да се Брена напије од једног гутљаја.

- Брена само прича. Она попије само један гутљај и већ је весела. Цео живот мене проглашавају пијаницом, а ја се цео живот зезам. У ствари, ја никада у животу ван сцене нисам попила. Ја и то мало што пијем, пијем на бини, к'о Горан Бреговић, да се види то ми је све - истакла је једном приликом Весна за домаће медије.

Погледајте тај спот о коме се дуго причало:

Извор: Ало.рс Фото: илустрација/принтсцрееен

Коментари / 0

Оставите коментар