Brena,Vesna i Mira udarile po časici u 3 ujutro pa napravile spektakl!

U estradnim krugovima i danas se prepričavaju anegdote sa snimanja spota za pesmu ''Muškarci'', koju su devedesetih zajedno otpevale Vesna Zmijanac, Lepa Brena i Mira Škorić.

Zabava 12.05.2020 | 20:25
Brena,Vesna i Mira udarile po časici u 3 ujutro pa napravile spektakl!

Pored toga što je bilo teško zakazati termin da sve tri budu slobodne istoga dana, tu su bile i ostale stvari koje su otežavale snimanje. Čitav projekat se radio do kasno u noć, a Lepa Brena se požalila da joj postaje hladno, posle čega je Vesna Zmijanac donela flašu domaće, vrhunske rakije da se sve tri malo ugreju. Nakon što su uzele nekoliko čašica, snimanje spota nastavljeno je kao da je pet popodne, a ne tri ujutru.

Rezultat snimanja rezultirao je odličnim spotom koji je i danas moderan i aktuelan. I sama Brena je jednom prilikom izjavila kako ih je Zmijančeva sve napila. Vesna se na ove koleginicine priče samo nasmejala, i dodala da se Brena napije od jednog gutljaja.

- Brena samo priča. Ona popije samo jedan gutljaj i već je vesela. Ceo život mene proglašavaju pijanicom, a ja se ceo život zezam. U stvari, ja nikada u životu van scene nisam popila. Ja i to malo što pijem, pijem na bini, k'o Goran Bregović, da se vidi to mi je sve - istakla je jednom prilikom Vesna za domaće medije.

Pogledajte taj spot o kome se dugo pričalo:

Izvor: Alo.rs Foto: ilustracija/printscreeen

Komentari / 0

Ostavite komentar