74-годишња старица већ 40 година уместо воде пије Кока Колу!

Ако сте особа која мисли да је "Цоца Цола" (Кока Кола) сигуран пут до преране смрти или болести онда вас ова прича може разуверити Неименована 74-годишњакиња вец́ 40 година пије искључиво само "Цоца Цола" (Кока кола ) безалкохолно пиће...

Занимљивости 12.05.2020 | 18:47
74-годишња старица већ 40 година уместо воде пије Кока Колу!

Још у фебруару, јужнокорејски YоуТубе канал X СБС приказао је необичну причу о неменованој јужнокорејској пензионерки која наводно није пила ништа осим Цоца Цоле последњих 40 година.

Занимљиво је да она није једна од оних људи који једноставно не подносе воду или који пију кока колу од малих ногу и никада ово пиће не могу одбити да не попију

Њена зависност о Кока Коли повезана је с трауматичним догађајем - губитком супруга, љубављу свог живота, када је имала 34 године. Жена је рекла да се окренула Цоца Цоли пићу на начин на који се други људи окрец́у алкохолу како би утопио тугу,

Тако је на крају постала зависна да би постала још зависнија од пиц́а, пошто је на жалост и изгубила сина у саобрац́ајној несрец́и.

74-годишња жена тврди да је у последњих 40 година конзумирала 10 лименки Кока Коле дневно, што би укупно било отприлике око невероватних 150.000 лименки, односно 37.500 литара.

Наравно када видимо ове цифре верујемо да компанији "Цоца Цола" овај тип потрошача к'о из снова!

Здрав разум налаже да је конзумирање ничег осим слатког пиц́а толико дуго сигуран рецепт за здравствену катастрофу,али ова јужнокорејска пензионерка је инсистирала на томе да је у сјајној физичкој форми. Да јој "Цоца Цола" је у ствари позитивно допринела томе. Она је рекла да је то савршен лек за штуцање и да конзерва газираног пиц́а увек помаже када се осец́а уморно, поспано или гладно.

Горе поменути канал је замолио пензионерку да оде на здраствени преглед што је она то и учинила .Резултати су показали да 74-годишња пензионерка релативно одличног здравља.

Те да има тест крви нормалан за особу њене старости, горња ендоскопија је открила неке мање улцерације на стомаку и дванаестопалачном цреву, за које је лекар рекао да би могли дугорочно да постану проблем.

Није јасно да ли је четири деценије конзумирање кока коле узрок чира, али жена је рекла за yоутубе канал Кс СБС да ц́е покушати да смањи количину Цоца Цоле коју пије сваки дан.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар