Градски парк у Бијељини поново отворен

Градски парк у Бијељини поново је отворен за посјетиоце. Грађани једва дочекали ову одлуку, да у слободним сатима уживају у шетњи и рекрецији.

Република Српска 12.05.2020 | 16:32
Градски парк у Бијељини поново отворен

Са попуштњем мјера у овој седмици, попустила  је и заштитна трака на градском парку. Шетња парком, након  више од мјесец дана ограниченог кретања, за многе је љековита. Поједини кажу  да су  напокон продисали и  да  је сад много  лакше носити се  са препорукама заштите.

“Чула сам да је отворен, први пут сам дошла, а иначе сам га обилазила около И видјела сам како је лијеп И чист, озеленио, да ми је било драго што сам дочекала кад ће бити отворен”, каже старија  суграђанка И додаје да је парк за њу оаза мира, здравља И дружења.

 Откључавање једине зелене  оазе  у граду, уједно, значи зелено свјетло за многе рекреативце, љубитеље шетње, али и за  наше најмлађе суграђане, попут четверогодишње Наталије коју смо затекли у вожњи бицикла….

Попуштање мјера враћа живот многих на стари колосијек, међутим, за поједине, и ти дани изолације имали су своју добру страну.

“Било ми је лијепо са мојим унукама, у свом дворишту И уживала сам током изолације”, истиче једна суграђанка коју смо срели у шетњи са унуком у бијељинском парку.

 Отварању градског парка претходили су радови на уређењу стаза и зелене површине, и употпуњен је парковски садржај  за најмлађе посјетиоце. 

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свјетом владају Будале

12.05.2020 16:58

Која га будала и због чега и затворила?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

12.05.2020 18:44

Бас фино,имацемо гдје просетати маске!

ОДГОВОРИТЕ