Gradski park u Bijeljini ponovo otvoren

Gradski park u Bijeljini ponovo je otvoren za posjetioce. Građani jedva dočekali ovu odluku, da u slobodnim satima uživaju u šetnji i rekreciji.

Republika Srpska 12.05.2020 | 16:32
Gradski park u Bijeljini ponovo otvoren

Sa popuštnjem mjera u ovoj sedmici, popustila  je i zaštitna traka na gradskom parku. Šetnja parkom, nakon  više od mjesec dana ograničenog kretanja, za mnoge je ljekovita. Pojedini kažu  da su  napokon prodisali i  da  je sad mnogo  lakše nositi se  sa preporukama zaštite.

“Čula sam da je otvoren, prvi put sam došla, a inače sam ga obilazila okolo I vidjela sam kako je lijep I čist, ozelenio, da mi je bilo drago što sam dočekala kad će biti otvoren”, kaže starija  sugrađanka I dodaje da je park za nju oaza mira, zdravlja I druženja.

 Otključavanje jedine zelene  oaze  u gradu, ujedno, znači zeleno svjetlo za mnoge rekreativce, ljubitelje šetnje, ali i za  naše najmlađe sugrađane, poput četverogodišnje Natalije koju smo zatekli u vožnji bicikla….

Popuštanje mjera vraća život mnogih na stari kolosijek, međutim, za pojedine, i ti dani izolacije imali su svoju dobru stranu.

“Bilo mi je lijepo sa mojim unukama, u svom dvorištu I uživala sam tokom izolacije”, ističe jedna sugrađanka koju smo sreli u šetnji sa unukom u bijeljinskom parku.

 Otvaranju gradskog parka prethodili su radovi na uređenju staza i zelene površine, i upotpunjen je parkovski sadržaj  za najmlađe posjetioce. 

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svjetom vladaju Budale

12.05.2020 16:58

Koja ga budala i zbog čega i zatvorila?

ODGOVORITE
Name

E

12.05.2020 18:44

Bas fino,imacemo gdje prosetati maske!

ODGOVORITE