Катар ервајз дарује 100.000 авионских карата медицинарима

Катар ервејз поклања 100.000 бесплатних авионских карата за све медицинске раднике свијета у знак захвалности за њихово херојско залагање током пандемије.

Вијести 12.05.2020 | 08:47
Катар ервајз дарује 100.000 авионских карата медицинарима

Карте ће бити доступне за резервисање од данас, на Међународни дан медицинских сестара/техничара, чиме се ова компанија захваљује на, како се наводи, херојском чину залагања медицинских радника широм свијета, саопштено је из те авио-компаније. Бесплатне карте ће бити доступне за резервисање од 12. до 18. маја ове године, преноси Блиц.

Медицински радници се могу пријавити за ову специјалну понуду на страници qатараирwаyс.цом/ТханкYоуХероес, тако што ће попунити формулар и примити специјални промотивни код, а на основу система “ко се прије пријави”.

Медицински радници из цијелог свијета остварују право на бесплатне карте, а како би компанија омогућила транспарентан и поштен начин додјеле карата, свака држава ће добити одређени број карата, зависно од популације државе, распоређено на период од седам дана, од 12. до 18. маја.

Током трајања кампање, карте ће се додјељивати сваког дана а добитници ће резултате моћи да виде минут након поноћи, према временској зони Катара.

Свих 100.000 медицинских радника који преузму промотивни код, моћи ће да резервишу до двије бесплатне повратне карте у економској класи за било коју од доступних “Qатар Аирwаyс дестинација” – једну за себе и једну са сапутника.

Карте морају бити резервисане до 26. новембра и искоришћене до 10. децембра 2020. године.

Карте су, кажу у овој компанији, потпуно флексибилне са неограниченим бројем промјена дестинација и датума путовања без икаквих накнада.

Цијена карте и накнада су покривене од стране Катар Ервејза, док се аеродромске таксе морају платити, а ова понуда је доступна само на летовима Катар Ервејза.

Медицински радници који могу да остваре погодности су: доктори, медицински техничари, медицинске сестре, болничари, фармацеути, лабораторијски техничари и медицински истраживачи, а важећа ИД картица од стране послодавца мора бити приложена на аеродрому током пријаве на лет.

– Сви у Катар Ервејзу су веома захвални на преданости и напорном залагању медицинских радника широм свијета који су бринули о својим суграђанима током овог тешког периода. Њихова храбра презентација доброте, преданости и професионалности је спасила стотине хиљада живота широм свијета – поручио је генерални директор Катар Ервејз групације Акбар Ал Бакер.

Медицинским радницима ће бити уручен и ваучер са 35 одсто попуста који остварују у Qатар Дутy Фрее продавницама на Међународном аеродрому Хамад у Дохи, које могу искористити до 31. децембра 2020.

Компанија Катар Ервејз је недавно објавила да је започела фаза поновног проширења мреже дестинација у складу са потражњом али и укидању рестрикција које су настале усљед тренутне ситуације.

Планирано је успостављање летова на 52 дестинације до краја маја, а тај број ће се повећати на 80 у јуну.

У саопштењу се наводи да ће компанија примјењивати све мјере заште према препорукама Свјетске здравствене организације као и да су протеклих мјесеци радили 24 часа дневно, увели додатних 100 чартер летова, и вратили више од милион путника у њихове матичне државе.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неђо.12.5.2020

12.05.2020 12:56

Свака похвала за Катар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

15.05.2020 23:39

Да ли је ико добио карту? Ја никако не успијевам.

ОДГОВОРИТЕ