"Приватан живот Јовића Србима важнији него Реал"

Последњих пар дана, како у шпанским тако и у српским медијима, главна спортска тема је дефинитивно фудбалер Реал Мадрида Лука Јовић. 

Фудбал 11.05.2020 | 20:27
"Приватан живот Јовића Србима важнији него Реал"

Популарности овог фудбалер, осим сјајне каријере, значајно је допринела и манекенка Софија Милошевић са којом Јовић ускоро очекује и дете.

Можда то звучи нестварно, али појам који се највише везује за име фудбалера Луке Јовића јесте, веровали или не - жена. Доказ за то је и статистика са интернет претраживача по којој је уз име Луке Јовића управо реч ''жена'' највише пута откуцан и претраживан.  

Јасно је да сви воле да ''завире у комшијино двориште'', али поставља се питање да ли је то толико популарно у Србији да се и каријера најскупљег фудбалера у историји ове земље ставља у други план због ствари из његовог приватног живота. 

Јовић је одувек водио буран приватан живот који је тек у последње време дошао у жижу јавности након скандала везаног за кршење мера самоизолације приликом доласка у Србију из Шпаније. Све се колико-толико стишало након Лукине обајве да манекенка Софија Милошевић очекује његово дета, али и великом донацијом здравственим установама за помоћ у борби против коронавируса.

Ипак, недугу после тога уследио је нови пех са повредом пете, за коју се сумња да је настала у Београду, управо за време карантина са вереницом Софијом Милошевић, па се приватан живот фудбалера Реала поново вратио у жижу интересовања српске, али и светске јавности. 

Не треба заборавити ни чињеницу да Јовић већ има једно дете са бившом партнерком и фото моделом Анђелом Маниташевић. Велика прашина подигла се у јавности пре пар месеци када је малом Давиду организована журка поводом првог рођендана, у једном елитном београдском ресторану, а на којој није био Лука због наводних проблема са стомачним вирусом.

Све би то прошло без пуно буке да се само пар сати касније на друштвеним мрежама није појавила слика Јовића и Софије Милошевић са једног сафарија. 

Сада вам је надамо се мало јасније зашто је ипак приватан живот Луке Јовића јавности интересантнији него сама његова каријера. Нама који волимо спорт можда и не, али популарност овог фудбалер је огромна па је логично да се за њега ''интересују'' и особе које нису ''мачку са прага шутнуле''.

Шта се највише тражи на гуглу уз име Луке Јовића?

1. место - Лука Јовић ЖЕНА

2. место - Лука Јовић ПЛАТА

3. место - Лука Јовић ИНСТАГРАМ

4. место - Лука Јовић СОФИЈА

5. место - Лука Јовић

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неизивљени балавац

11.05.2020 19:11

Децко је оставио супругу и дијете од пар мјесеци због ове радодајке коју је изгустирала цијела репрензетација.Испуњавајуци њене хирове и то сто је постао папучар запоставио је фудбал и отуда сви проблеми.

ОДГОВОРИТЕ