"Privatan život Jovića Srbima važniji nego Real"

Poslednjih par dana, kako u španskim tako i u srpskim medijima, glavna sportska tema je definitivno fudbaler Real Madrida Luka Jović. 

Fudbal 11.05.2020 | 20:27
"Privatan život Jovića Srbima važniji nego Real"

Popularnosti ovog fudbaler, osim sjajne karijere, značajno je doprinela i manekenka Sofija Milošević sa kojom Jović uskoro očekuje i dete.

Možda to zvuči nestvarno, ali pojam koji se najviše vezuje za ime fudbalera Luke Jovića jeste, verovali ili ne - žena. Dokaz za to je i statistika sa internet pretraživača po kojoj je uz ime Luke Jovića upravo reč ''žena'' najviše puta otkucan i pretraživan.  

Jasno je da svi vole da ''zavire u komšijino dvorište'', ali postavlja se pitanje da li je to toliko popularno u Srbiji da se i karijera najskupljeg fudbalera u istoriji ove zemlje stavlja u drugi plan zbog stvari iz njegovog privatnog života. 

Jović je oduvek vodio buran privatan život koji je tek u poslednje vreme došao u žižu javnosti nakon skandala vezanog za kršenje mera samoizolacije prilikom dolaska u Srbiju iz Španije. Sve se koliko-toliko stišalo nakon Lukine obajve da manekenka Sofija Milošević očekuje njegovo deta, ali i velikom donacijom zdravstvenim ustanovama za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Ipak, nedugu posle toga usledio je novi peh sa povredom pete, za koju se sumnja da je nastala u Beogradu, upravo za vreme karantina sa verenicom Sofijom Milošević, pa se privatan život fudbalera Reala ponovo vratio u žižu interesovanja srpske, ali i svetske javnosti. 

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da Jović već ima jedno dete sa bivšom partnerkom i foto modelom Anđelom Manitašević. Velika prašina podigla se u javnosti pre par meseci kada je malom Davidu organizovana žurka povodom prvog rođendana, u jednom elitnom beogradskom restoranu, a na kojoj nije bio Luka zbog navodnih problema sa stomačnim virusom.

Sve bi to prošlo bez puno buke da se samo par sati kasnije na društvenim mrežama nije pojavila slika Jovića i Sofije Milošević sa jednog safarija. 

Sada vam je nadamo se malo jasnije zašto je ipak privatan život Luke Jovića javnosti interesantniji nego sama njegova karijera. Nama koji volimo sport možda i ne, ali popularnost ovog fudbaler je ogromna pa je logično da se za njega ''interesuju'' i osobe koje nisu ''mačku sa praga šutnule''.

Šta se najviše traži na guglu uz ime Luke Jovića?

1. mesto - Luka Jović ŽENA

2. mesto - Luka Jović PLATA

3. mesto - Luka Jović INSTAGRAM

4. mesto - Luka Jović SOFIJA

5. mesto - Luka Jović

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neizivljeni balavac

11.05.2020 19:11

Decko je ostavio suprugu i dijete od par mjeseci zbog ove radodajke koju je izgustirala cijela reprenzetacija.Ispunjavajuci njene hirove i to sto je postao papučar zapostavio je fudbal i otuda svi problemi.

ODGOVORITE