ПАПАРАЦО: Снеки напунила корпу, са маском у куповину!

Снежана Бабић Снеки време током пандемије коронавируса проводи уобичајено, као и већина њених колега. Посла за њих тренутно нема, не могу нигде да путују, па их зато чешће виђамо у престоници, на улицама, у куповини или шетњи.

Забава 11.05.2020 | 20:37
ПАПАРАЦО: Снеки напунила корпу, са маском у куповину!

Певачицу је папарацо пре неколико дана срео у једном маркету на Дорћолу док је куповала намирнице, поштујући све препоручене мере надлежних, попут ношења заштитне маске. Није била нашминкана, али је зато носила велике сунчане наочаре.

Приметили смо, и поред тога што је обукла широку гардеробу, да је Снеки задржала витку линију, по чему је позната од самог почетка каријере. Бабићева од 2009. живи у Београду, а пре тога неколико година боравила је у Немачкој, где је била удата за једног бизнисмена. О приватном животу нерадо прича, мада је у једном интервјуу рекла да не искључује шансу да се поново уда.

- Ја један брак имам иза себе, никад не реци никад. Достигла сам зреле године, тачно знам шта хоћу, а и шта нећу. Желим себи да приуштим комфоран живот и будем окружена сјајним, добрим људима који имају позитивну енергију - рекла је она пре неколико година.

Извор: Курир.рс Фото: Дадо Ђилас

Коментари / 0

Оставите коментар