PAPARACO: Sneki napunila korpu, sa maskom u kupovinu!

Snežana Babić Sneki vreme tokom pandemije koronavirusa provodi uobičajeno, kao i većina njenih kolega. Posla za njih trenutno nema, ne mogu nigde da putuju, pa ih zato češće viđamo u prestonici, na ulicama, u kupovini ili šetnji.

Zabava 11.05.2020 | 20:37
PAPARACO: Sneki napunila korpu, sa maskom u kupovinu!

Pevačicu je paparaco pre nekoliko dana sreo u jednom marketu na Dorćolu dok je kupovala namirnice, poštujući sve preporučene mere nadležnih, poput nošenja zaštitne maske. Nije bila našminkana, ali je zato nosila velike sunčane naočare.

Primetili smo, i pored toga što je obukla široku garderobu, da je Sneki zadržala vitku liniju, po čemu je poznata od samog početka karijere. Babićeva od 2009. živi u Beogradu, a pre toga nekoliko godina boravila je u Nemačkoj, gde je bila udata za jednog biznismena. O privatnom životu nerado priča, mada je u jednom intervjuu rekla da ne isključuje šansu da se ponovo uda.

- Ja jedan brak imam iza sebe, nikad ne reci nikad. Dostigla sam zrele godine, tačno znam šta hoću, a i šta neću. Želim sebi da priuštim komforan život i budem okružena sjajnim, dobrim ljudima koji imaju pozitivnu energiju - rekla je ona pre nekoliko godina.

Izvor: Kurir.rs Foto: Dado Đilas

Komentari / 0

Ostavite komentar