Карлеуша брутално извређала Цецу и Анастасију!

Гостовање Светлане Цеце Ражнатовић у емисији "Хит твит" изазвало је велику пажњу јавности - што због свађе с Чедомиром Јовановићем, напуштањем студија и приче да су "њена деца доживела тортуру".

Забава 11.05.2020 | 13:30
Карлеуша брутално извређала Цецу и Анастасију!

Убрзо након завршетка емисије на друштвеним мрежама се огласила и Анастасија Ражнатовић, а сада се у "полемику" укључила и Јелена Карлеуша.

Певачица је брутално извређала "наногицу" Цецу Ражнатовић, а Анастасији обратила, између осталог, и речима да "њена пи*** пева боље од ње", као и да је њен партнер "велики фан".

Ево шта је Јелена написала:

"Видим да се кћерка ратног злочинца обраћа опет (додуше, неписмено, па брише): Ево последњи пут да се обратим небитним ликовима:

Лепо је што ЈАВНО признајеш да гледаш моју пи***, јасно је и да моја пи*** боље пева од тебе, лепша је од тебе и има више талента и харизме.", написала је Јелена и додала да Анастасија не може да прича о трендингу у којем је Јелена број 1, јер "није у рангу ни са јутјуберима".

Потом је наставила:

"Боље се позабави умрлом каријером своје мајке, која ни не зна шта је трендинг, па мора да зарађује певајући по ромским свадбама и грчким кафићима - знаш оно скоро кад ти је мама ишла у Атину да се захвали за слику моје пи***? И за крај, распитај се колико се моја пи*** свиђа твом дечку, бићеш изненађена какав је то фан!".

Извор: Мондо.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ова Јелена

11.05.2020 14:45

Под хитно треба потразити помоц неког струцног лица.Срам да ју буде.Тако се не понаса мајка двије вец поодрасле девојцице.

ОДГОВОРИТЕ