Karleuša brutalno izvređala Cecu i Anastasiju!

Gostovanje Svetlane Cece Ražnatović u emisiji "Hit tvit" izazvalo je veliku pažnju javnosti - što zbog svađe s Čedomirom Jovanovićem, napuštanjem studija i priče da su "njena deca doživela torturu".

Zabava 11.05.2020 | 13:30
Karleuša brutalno izvređala Cecu i Anastasiju!

Ubrzo nakon završetka emisije na društvenim mrežama se oglasila i Anastasija Ražnatović, a sada se u "polemiku" uključila i Jelena Karleuša.

Pevačica je brutalno izvređala "nanogicu" Cecu Ražnatović, a Anastasiji obratila, između ostalog, i rečima da "njena pi*** peva bolje od nje", kao i da je njen partner "veliki fan".

Evo šta je Jelena napisala:

"Vidim da se kćerka ratnog zločinca obraća opet (doduše, nepismeno, pa briše): Evo poslednji put da se obratim nebitnim likovima:

Lepo je što JAVNO priznaješ da gledaš moju pi***, jasno je i da moja pi*** bolje peva od tebe, lepša je od tebe i ima više talenta i harizme.", napisala je Jelena i dodala da Anastasija ne može da priča o trendingu u kojem je Jelena broj 1, jer "nije u rangu ni sa jutjuberima".

Potom je nastavila:

"Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke, koja ni ne zna šta je trending, pa mora da zarađuje pevajući po romskim svadbama i grčkim kafićima - znaš ono skoro kad ti je mama išla u Atinu da se zahvali za sliku moje pi***? I za kraj, raspitaj se koliko se moja pi*** sviđa tvom dečku, bićeš iznenađena kakav je to fan!".

Izvor: Mondo.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ova Jelena

11.05.2020 14:45

Pod hitno treba potraziti pomoc nekog strucnog lica.Sram da ju bude.Tako se ne ponasa majka dvije vec poodrasle devojcice.

ODGOVORITE