Како је Драшко "насанкао" режимлије!?

Драшко Станивуковић, посланик ПДП, данас је направио праву пометњу режимлијама. Аутомобил, који иначе Драшко вози, данас је био у рукама његовог оца Драгана и био је паркиран испред једног бањалучког кафића. То је био довољан знак за побуну у режиму, који су мислили да се у кафићу налази Драшко..

Република Српска 10.05.2020 | 16:38
Како је Драшко "насанкао" режимлије!?
Мислећи да ће "уловити" млађег Станивуковића да крши мјере забране, три полицијска аутомобила са инспектором и режимском камером похрлили су према том кафићу.

Како је било када је полиција са више аутомобила дошла испред кафића, осликао нам је најбоље један од посматрача те хајке, који није могао да сакрије смијех.

- Полиција је упала у кафић, муњевито, а један од њих изненађено каже : - Па нема Драшка!.
 
Иако је у локалу била виша радна атмосфера пред припреме за сутрашње отварање, гдје се у предаху радова попила и кафа затечена лица у кафићу су записана јер нису поштовали мјере забране које су још данас на снази због епидемије вируса корона.
 


Главни кривац за ове пријаве је Драшков аутомобил, који је данас возио његов отац, тако да се хајка спремљена на Драшка, завршила на Драгану.
 
(БН/фото АТВ)
 
 

Коментари / 130

Оставите коментар
Name

Милош

10.05.2020 14:52

Хаха...какви идиоти,јест их направио будалама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

10.05.2020 15:37

Поздрав породици Станивуковиц!

Name

Три полицијска аутомобила

10.05.2020 15:51

Па полицији часна, за кога ви радите, ко вас плаћа бруке једне, не брукајте се, зар са три аутомобила на једног младића, срам вас било?! О МИЛИЦИЈО Титина, ал си часна била, нисмо те знали цијенити, извини за све и врати нам се поново, да нас чуваш од ових лопова!

Name

Мејдан

10.05.2020 15:54

Који ликови, данас су се свим кафицима одрадјивале заврсне припреме за сутра. У једном локалу на мејдану иста слика, само је јос испред било 15 људи од којих бар пет није имало маску. Дација направи два круга и оде, ал не би кола од опозиције испред.

Name

Ре активиста

10.05.2020 16:04

Положили су прави полицајци. Чиме се ви бавите кукала нам мајка и држава ко са њом управља. Иди поубијајте се сви колективно испред бајине куће. Тако да му до краја докажете своју луду оданост. Све на психијатрију има мједта шатор је склопљен, остало стиже трактором. Сви смо у мраку због послушни будала. Марш идем у природу.

Name

Шанкерица Мица

10.05.2020 16:39

Полиција и инспектори сутра би требало да се покажу на дјелу када с радом почну угоститељски објекти. Народ је жељан "чашице" и шанка, а у таквој ситуацији није искључено да ће поједини "весели" гости заборавити на маске, рукавице, дистанцу...

Name

Миле

10.05.2020 16:42

Драшко је доказао да је изнад просјечан паметан момак с префињеним њухом можете га бламирати колико хочете али ирођеност није птелазна како нису досли специјалци с дугу цевку на готовс да се тесе од силе св.земља

Name

Ре

10.05.2020 16:48

Он сам себе прави будалом, до подне мрзи себе, а од подне читав свијет. Његово схватање и продаја те демократије води у анархију.

Name

Пера Пандур

10.05.2020 16:50

Грешка је што ове тромјесечне курсаџије називате пллицијом. У Титино доба се за пандура ишло четири године у школу. А ови садашњи се ни потписати не умију. А ријетко који може претрчати сто метара за мање од минуту.

Name

то драско

10.05.2020 16:52

прави их лудима до побједе на изборима,

Name

Ухх

10.05.2020 17:24

Ово је цист доказ да је полиција резимска а не народна. Драско вам је трн у оку. Нема ста не претресате а немозете овом постеном момку ниста лосе наци.

Name

За ре

10.05.2020 17:49

Молим те, јос само објасни како се зове данасње стање.

Name

Фррррррпе!

10.05.2020 17:52

Министар Гацо опет пресаугао!

Name

Борац

10.05.2020 18:06

Драско вас насуво брије. Трази те му сваку ситницу. Драско је цист,није корумпиран. А полиција је доказала да није народна.

Name

Ре Пера пандур

10.05.2020 18:43

Па то је само било код Тите и још пар диктатора. Идеш 4 године у школу да будеш полицајац. Па тада су и настали вицеви о полицији. То је свугдје у нормалном свијету регулисано тако што након завршене средње школе идеш на курс 6,8,12 мјесеци, након тога обука као приправник. Па неће бити космонаут већ полицајац. Овдје неки жале за поштеном Титином милицијом. То су они поштени који су се хвалили да су радећи у милицији у Титино вријеме кућу направили тако што су купили само гајбу пива када се кућа покривала. Све остало муфте. Живили су као бубрег у лоју, за разлику од многих који се данас крпе. Има их данас за робије, али нису сви на цести и не држе сви радаре у руци.

Name

Ре три полицијска аута.

10.05.2020 18:51

Милиција била поштена? Насмија ме. Не чува полиција народ од лопова, већ уређена држава и њено поштено руководство. У овом распалом систему неби помогла ни њемачка полиција. Људи би се након мјесец дана покупили и отишли.

Name

Гаги

10.05.2020 19:02

Драско краљу...Ниси ми несто био симпатицан али кад видим како један клинац помјера бу.е овим титовим пионирима све си ми дрази...самк јако брате!!!!

Name

Србољуб Влаховић-Цигановић

10.05.2020 21:20

У српском Пјонгјангу...Ништа ново. Док ми Сарајево називамо Техераном, ја БЛ називам Пјонгјангом. Техеран је мисаона именица за Пјонгјанг...

Name

За Ре Три

11.05.2020 04:39

Милиција у односу на ове данашње дебиле по имену полиција је била школски пример, између осталог и части, поштења, способности... На шта се свела ова данашња полиција је да се сакрију иза неког грма, па искачу пред аутомобиле да би казнили возаче са 10, 20 км - у таквој једној вратоломији се десила несрећа у којој су страдали младић и дјевојка у БЛ, за коју никад нико није одговарао! Са којом техником је располагала милиција, а којом располажу ови данашњи?! Милиција је све несреће, убиства, провале, крађе...решавала 100% у кратком вр року, а ови поједине случајеве не могу ријешити ни за 20 год, односно неће их ријешити никад: Славиша Крунић, Никола Ђуровић, Давид Драгичевић, су само нека од имена убијених грађана Бањалуке које полиција, МУП и Тужилаштво до дана данашњег нису ријешили, а и неће јер су неспособни! Да не помињем случајеве кад су "полицајци" пљачкали банкомате, пресретали и пљајчкали возила по аутопуту, силовали, убијали и спаљивали дјевојке...доказ су какви кадрови нас данас штите и чувају, плаћени народним парама! Па ти стави прст на чело и размисли, јел треба ићи 4 год у школу ил не треба ништа, пошто си у претходној реплици рекао како је то било глупо; и јел се свакаква људска гамад и шљам могу примати за чуваре реда!

Name

Ре "За Ре Три" РАСПУЦХИН

11.05.2020 05:39

Ако желимо бити објективни , било је и у оној "милицији" свега али далеко мање него у данашњој "полицији" и не стоји баш у потпуности теза о части и поштењу. Наравно да може бити полицајац са неких пола године до године дошколовавања али једини проблем је у селекцији кандидата. И та селекција је била боља у времену које хвалите али је , исто тако , било индоктринације за вријеме школовања. Сада је , што се селекције кандидата тиче , сасвим обрнуто. Примају се већ формирани црвени манијаци , насилници и бандити и само им се објасни да морају и даље и по сваку цјену чувати режим. Наравно , промакне ту и неки који има мало савјести.

Name

Xxл

11.05.2020 06:51

Људи моји ово што ради полиција у Р.Српској не личи на полицију озбиљне државе,која мора показати достојанство,примерено и културно понашање према грађанима.Са оваквим понашањем губи углед код грађана.

Name

Ре Распућин

11.05.2020 07:17

Кажем: "Милиција је у односу на ове данашње дебиле, лопове...које називамо полицијом, била школски пример: части, поштења, способности..." - никако нисам рекао да су били идеални, али у односу на ове, разлика је небо и земља, и то по свему! У оно вријеме си могао заспати гдје хоћеш- на Жељезничкој станици, у шамцу, на сред пута, и није ти смјела фалити длака са главе, а данас са страхом заспивамо у својој кући, иза више закључених врата! Што је најтрагичније, често баш припадници те "полиције" знају ноћу да провале у кућу и власнике опљачкају, а понекад и лише живота!

Name

Ре "Ре Распућин" РАСПУЦХИН

11.05.2020 08:08

Тешко је , када људи не читају пажљиво коментаре , размјењивати мишљења а посебно када се идеализује прошли систем. Друга су времена тада била и користиле су се друге методе али је и тада било полиције која је злоупотребљавала униформу. Прича о спавању а да не "фали" , ја бих рађе написао недостаје , длака са главе је , исто тако , дјелимично тачна. Да сте пажљивије прочитали мој коментар примјетили би да не браним ову полицију и режим. Постоје многе земље у свијету које имају боље организовану полицију али ни то не помаже ако је народ неваспитан и спава гдје му падне на памет. И сада неки могу и спавати и славити док су многи затворени и кажњавани.

Name

За Распућин

11.05.2020 11:09

Ја кажем да ми нешто ФАЛИ; а не кажем да ми нешто НЕДОСТАЈЕ! Вјероватно, ствар навике!

Name

Истина

11.05.2020 12:15

Не бих да вриједјам, али мислим да си ти бу...а, оваквих оправдања слусам сваки дан! Он критикује, а било ко из његовог окрузења не постује правила! Сви су исти, на крају се и доказе

Name

свака цаст

10.05.2020 14:55

Нема ста овај Драско идеалан момак,а ови боље да тјерају какве лопове него постен народ а фала богу имају тога колико хоцес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мићо

10.05.2020 15:03

Хахахахахааааа говна полетела да казне и да народу опишу Драшка као најгорег међу најгорима. Ал зна се да од лудог Милојка- Додига, Жмељке и њихових хијена нема горих. Сви ми знамо ко су лопивске фамилије, криминалци, убице и њихови налогодавци, говна на власти, па спрам тога немогу та иста говна да нам продају муда за бубреге. Жив и здрав нам био Драшко и ако бог да среће да ову фашистичку власт скинемо и попаљено их заједно са њиховим лоповским породицама у затвор на дугу робију све по заслугама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

10.05.2020 15:07

Наравно да ће овакво "гањање" сада добити озбиљне димензије! До тога да неко"страда"у сваком случају,мишљења сам да ово неће стати до избора и даље,законитост,правда и искрене намјере немају алтернативу, али је неизводљиво јер се слични алгоритми дешавају и у Србији....нека нам је Бог на помоћи! Док народ и изборни резултат не буде производ искрених и законитих намјера већине (70%...) и више ,онда можемо очекивати и бољитак без овог примитивизма и зловоље "моћних" и полуписмених лопова и изрода.....!!!Бог је велики,помози Боже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Умјеато сто

10.05.2020 15:08

Сто се бламирају да је Драско неодговоран, боље да смјене оне сопствене бруке са функција.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 15:35

Ходати по тудјим имањима без икакве застите то за тебе одговоран упдатинг на тудје имања то је у правим дрзавама метак у цело па нек се зели цаци

Name

Упадатинг

10.05.2020 15:58

Који си ти ретард, упала ти мама на полицијски колач па умјесто метка у чело добила метак у паксу

Name

Ре ре

10.05.2020 16:10

То имање о коме причаш је и прије рата био воћњак кои је отуђен од државе. Требало би да знаш о чему пишеш.

Name

Ре ре

10.05.2020 17:28

Будало то је дрзавна земља која је узурпирана. Нисте ви Драску ни до кољена,мозда сте изнад кољена.

Name

За ре

10.05.2020 18:37

Земљиште под концесијом се не може грунтовно уписати, већ само привремени посјед. Тако да се то не води као власништво већ се користи на одређени период, тако да тај метак обустави.

Name

Име

10.05.2020 15:08

Они су бар пили кафу нису фештали као остали!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиционар

10.05.2020 15:09

Баш их је направио будалетинама.И они то пореде са дернецима које секта посећује....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 15:47

Није битно окупљање је а овде тек спремо дернек

Name

Ре ре

10.05.2020 17:29

Теби је дернек у глави. Драско вас растура

Name

Боб

10.05.2020 19:22

Бањалуцки плејбој и инстаграм јунак.

Name

Срамота

10.05.2020 15:13

Што тако нису гањали пуноглавца Клошарца?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

10.05.2020 15:14

Зашто овако ажурни нису били кад је нестао Давид Драгичевић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

10.05.2020 15:17

Банда режимска,помислила да овим изједначи и аболира оне својје функционере што су се у вријеме најстрожијих мјера исмијавали народу!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

10.05.2020 15:17

Највећи билмез је онај ко их је пријавио!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

10.05.2020 15:21

Пријавио их комшија преко пута,један од 100.000 оних режимлија из СНСД-а који усисавају наш будзет!

Name

Мирослав Радановић

10.05.2020 15:24

Браво Драшко! Млад јеси, али си интелигентнији од читавог режимског апарата Милорада Додика!!!

Name

Ре

10.05.2020 15:30

Има један веома, веома активан снсд-овац кућу тачно преко пута. Био је најгласнији кад је требало пљувати Драска Станивуковица и његове акције око дана школе на Петрицевцу.

Name

Ре

10.05.2020 15:52

А ста мислис ко је па Драско да изиграва будалу као И до сада Јерсеy хвали како их је намагарцио а у ствари он цацу намагарцио

Name

Ре мирослав

10.05.2020 15:54

За такве будале је паметан

Name

Хахахаха

10.05.2020 15:55

Ај комедије, ал их је мали направио будалама! Свака част Драшко, жив нам и здрав био, само настави!

Name

Ре

10.05.2020 15:59

Лако је бити паметан медју будалама

Name

За бања луку

10.05.2020 15:17

Зар је битно ко је у питању, Драско, његов отац или ујак, битно је да наси политицари и тајкуни могу у овом граду радити ста хоце, а народ нек трпи и нек га Милиција казњава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад ће избори, сасјећи их

10.05.2020 15:18

Људи моји па и ти што раде у полицији која су то говна, кад тако слијепо слушају поган од режима и покушавају једног човјека пошто пото оцрнити пред народом, ставити му мету на леђа. Па није ни чудо да онда и убијају по налогу, управо ка што то урадише и са Давидом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 15:55

Изадји говно да те видимо матер ти усљиву

Name

Ре

10.05.2020 15:56

Нецемо И тебе керино нецес се крити вјецно

Name

Ко ће кога сасјећи

10.05.2020 15:58

Људи док год је овакав систем гласања, они ће побијеђивати! Народ гласа за опозицију, ал они преправе спискове и покраду гласове! Систем гласања треба мијењати!!!

Name

Ре

10.05.2020 15:58

Ако богда сад це да вас прегазимо за сва времена а онда креце Јо'с зесца акција ударат цемо вас гдје год стигнемо стоко

Name

Поп

10.05.2020 15:28

Сад ће полиција (Лукач) утрошити више енергије на Драшка тржећи грешку, него на случај Давидовог убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

црна гора

10.05.2020 15:32

Драско је алфа и омега за ове резимлије. Цуј три полицијска аута појурила да ухвате драска и то јос са камерманом.Које будале ! Па Драско постује закон и правила.Сви знамо ко наредјује полицији те какав сеф такви и полицајци !Засто не казу ко је убио Давида ?Сви бањалуцани знају али полиција мора да јавно казе ! Плацени су да спроводе закон а не пуне будзет казњавањем пензионера !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Црна Гора

10.05.2020 16:20

Ти хајде пусти Томпсона и сакриј се у мисију рупу.

Name

Реган

10.05.2020 15:36

То Драшко пријатељу,треба секту на сваком кораку исмијавати,разоткривати,док не дође вријеме да их бацимо под ноге,а доћи ће ускоро,даће Бог!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективно

10.05.2020 15:38

Бахато кршење правила. Сви смо ми пожелили сједити и пити кафу али овима очигледно ништа не значи вандредно стање.Сви су они исти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 16:00

Ето пићеш од сутра! Попиј једну и за мене! Сенка

Name

кисо

10.05.2020 16:06

Мајмуне Објективно.Ванредно стање морају постовати само сиротиња,пензионери и опозиција.Гњдо подгузна.

Name

Ранко

10.05.2020 17:15

Па видиш да опозиција не мора постовати

Name

Раки

10.05.2020 16:02

10 за Драска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахах

10.05.2020 16:07

Хахахаха, јој Драскиц права си им ноцна мора. :*

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

10.05.2020 16:09

Казу идиоти угоститељски послузени а био власник у затвореном простору са пријатељима..... Људи су тоталне будале, мисле да ово могу поредити са тендерима и трактором и Косарцем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 17:53

И сједе људи свако за посебним столом.

Name

Баћа

10.05.2020 16:14

Сва цаст Драско ко левате си их насамарио поздрав за великог борца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацус

10.05.2020 16:14

Послије избора,овим полицијским полтронима уруцити свима отказе моментално понасају се као да це њихови луди ментори бити 100 година на власти!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

10.05.2020 20:23

Мацус светије испрсвно,знали та полиција даце за кратко време имати другог господара, знајте дацемо трсзити васи смени и затвор,али имавас мали број паметнији коју мисре стсце бито врјо брзо

Name

Полицајац

10.05.2020 16:23

Ма налетиће он нама кад тад, направиће грешку. Он да исмијава Додика и Лукача који су моралне громаде за њега јазавца... Која власт је овако поштовала полицију као ова и још нас наградила са 1000 км..

ОДГОВОРИТЕ
Name

555

10.05.2020 17:50

Колико чујем нису сви добили 1000 и сигурно обични дротови нису баш тако задовољни, ти сигурно чуваш своју столицу са купљеном дипломом, школа дошла до изражаја.

Name

Боки

10.05.2020 16:26

Не дај се Драшко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

10.05.2020 16:28

Мислим да је досло време да се уведе закон који забрањује позајмљивање аута сем ако се има пуномоц и то овјерено од мупа рс-а како бих се овакве ствари избјегле да муп остане без сатисфакције.Али мозда има неки закон који це теретити особу ције је возило а не возаца који користи возило???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кумашине

10.05.2020 20:27

У школу крени, неписмен си брате, скроз на скроз! И док се не описмениш, не хватај се тастатуре!

Name

дедер га

10.05.2020 16:31

Да ли је било намерно од Драска или није, свеједно. Овом акцијом униформисани су показали ста су, ко су и цији су. Мозда су зато веома "омиљени" у народу. Ко зна. Ова прица је вома забавна. Свака цаст Драско, зив и здрав био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

10.05.2020 16:35

Ахахахахахахааххахахааххахахахахахахахахаахахха...Па ти пандури имају ИQ исти колика је данас температура у Бања Луци .А данас је 28 степени што знаци да им је интелигенција на нивоу кретена..Ахахахахахаххах..Па ви из снсд сте стварно идиоти и да не крадете никад избора не би добили..Ахахахахагагга..полетили са три аута и камером...А јесте ушљиви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 20:30

Оги свака част за коментар, цар си ! Ево и ја се од срца насмијах - ахахахаха...

Name

И Сарајево

10.05.2020 16:44

Лос му овај ауто и јефтин ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.05.2020 05:45

Погледај ста вози Будимир Станковиц, па се онда јави.

Name

Хе хе хе Стварно амизантно

10.05.2020 16:51

Драско Царе! Да ли су неки свесни колико од себе праве комедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОБАХ

10.05.2020 16:54

Само чекате да нападате. Драшковог оца дирате а човјек био са пар људи у приватном простору. Попио обичну кафу и дижете фрку. Није било музике и пјевача као код неки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

10.05.2020 17:05

Ре,ти си луди психопата,то сам написао безбтој пута.Драско је овим лопурдама усао легално у посјед у по бијела дана,фа је било забрањено писало би на улазу Приватни посјед ЗАБРАЊЕН УЛАЗ,али није,а незнам ста је он ту лосе урадио.Они нама сваки дан нелегално улазе у зивоте и дзепове.Ја само могу да казем да цовијек који казе да треба неком послати метак у цело,да таквог цовијека треба ставити бе у затвор него у лудницу.Због таквих идиота као сто си ти Ре;мене је срамота сто сам Србин и сто дисем усти ваздух као ти кретенцино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дедер га

10.05.2020 17:08

Ха ха ха Ово се зове.(на)санкање у мају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трново РС

10.05.2020 17:17

Поздрав за Драшка !!!! Драшко Краљу

Name

Тања

10.05.2020 17:23

Е јест их насанкао бас...Сви су они тајкуни и корумпирани политицари, папци и продане дусе. Нема ту позиција и опозиција, све је то исто, нема за кога гласати па да се не кајес вец следеци дан...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Тању

10.05.2020 20:36

Ако мислиш да ови пандури нису испали велике будалетине, онда не вриједи да ти објашњавам!

Name

сам

10.05.2020 17:31

је он себе насанкао, кривицну пријаву добио и не мозе се кандидовати за градонацелника. Ајд сто сам се насанка вец и бабу ували у ово све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

10.05.2020 17:52

Срамота за власт и неписмену полицију која није обучена ни за три овце сачувати јер су купили и ишли на курс за бурлиног глупог полицајца.Проћи ће и ово и треба смијенити ове начелнике полиције и власт бурлину

Name

Ратко

10.05.2020 18:17

Кривицну могу и мени написати сто дисем ваздух, бог им је дао овластења, питање је оправданости те кривицне. Због тих кривицних они це једног дана на Туњице, мада мислим да це бити тесно.

Name

Бранкица

10.05.2020 17:51

И није им нека зурка са кафом ? нема музике . Осим тога сви су данас отворили кафице да цисте. Толико људи у сваком кафицу има данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОБАХ

10.05.2020 17:52

Само чекате да нападате. Драшковог оца дирате а човјек био са пар људи у приватном простору. Попио обичну кафу и дижете фрку. Није било музике и пјевача као код неки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За бања луку

10.05.2020 19:29

Момци цу цистили и уредјивали кафиц, за рад од сутра, ста ту неваља?

Name

Владо

10.05.2020 17:54

Полиција извршила упад по налогу Атв-а...Снимци прије завршили на атв страници него у станици полиције..Паметном доста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

10.05.2020 17:55

Лакше је писати о пет кава него о министру СНСД-а који са томпусом у руци пјева и испија вино у Сарајеву!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дајана

10.05.2020 17:55

Погледајте растојање ста је цовјек кроз маску требао кафу пит? Па људи моји!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топи

11.05.2020 16:03

Ти ћеш је морати пити кроз маску. Ако је теби ок да он не мора, а ти мораш, браво за тебе. ???

Name

Снежа

10.05.2020 17:56

Кад могу сви сто не бих и Драшков тата....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Сам

10.05.2020 18:01

А то би ви зелили!! КОЛИКИ ЈЕ ТО СТРАХ ИМАТЕ СВЕ МЕХАНИЗМЕ У РУКАМА А БОЈИТЕ СЕ ЈЕДНОГ МОМКА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

10.05.2020 18:05

Жив нам био БУДУЦИ ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ!!! Сад имас задатак да им сваки дан прави по једну овакву подвалу ал обавезно да буде сниматељ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

16ста ВРС

10.05.2020 18:32

А два мјесеца испред неких пумпи точи се кафа из апарата и по двадесет људи сједи без маски, потенцијалних паразита и преносиоца а ви полицијом савјесно не реагујете.... гањате страначке противнике и опозицију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

10.05.2020 18:56

Кажњавати људе на клупама што сједе без маски у парку а министри и багра праве тулуме јавно и ником ништа.Доле режим

Name

За бања луку

10.05.2020 19:28

Браво, али треба казнити и ове, а и те са пумпи

Name

гандра

10.05.2020 19:03

Поздрав Драску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Двоструки аршини

10.05.2020 19:05

Да је неко негде затекао оца посланика владајуце коалиције, који нпр као Драсков отац има десетине "поштено зарађених" милиона км, осули би сте ви по њему дрвље и камење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

10.05.2020 19:24

Национално лудило, србе на србе, дијелимо се свакако, страначки, општински, мјесни... Да видим да падне ова Влада, да се и то прича, ко год да дође биће исто. Сви раде за личне интересе, сви имају куле и виле, народ сиротиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.05.2020 20:21

Свугдје се власт мијења само код нас не под изговором сви су исти или ниста се неце промијенити.

Name

Хиким

10.05.2020 19:30

Прате га....слусају....покида их....а не могу му ниста...градска раја....има таленат да излуди лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

као ти

11.05.2020 04:18

Драшко покида само у очима таквих кошто си ти. Момак је врло не интелигентан а иступи на граници ретарда. Користи очеве паре да купи људе око себе.

Name

Ре

10.05.2020 20:44

Драшко треба затражити међународну помоћ и заштиту,ова багра га неће оставити на миру...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кебаб

10.05.2020 20:57

Ха ха ха. Је ли полиција регуларно написала казне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда Правда

10.05.2020 21:06

Полицио, оставите Драшка, он је у праву и храбар момак. Тражите убицу, ДАВИДА Драгичевића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матија

10.05.2020 21:26

Апсурд оно немос вјероват како полиција полтронски слуша дојављиваче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.05.2020 22:27

Да ли је могуце да толико примитиваца има у полицији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ево зашто

11.05.2020 05:53

У полицији је организација на принципу хијерархије и субординације. Довољно је само пар примитиваца у горњим слојевима пирамиде.

Name

ЦХ

10.05.2020 23:38

Овде колико се види њих има троица у кафићу и на дистанци су и не види се ниста спорно један дрзи маску у руци пију кафу и ста је ту проблем а резимска ртрс на дневнику објављује да су насли Станивуковица старијег у кафицу као да су открили Америку. Који идиоти

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЦХ

11.05.2020 11:35

Ма да види се да пије кафу у објекту у којем је забрањен рад, ШТА ТУ ИМА ЧУДНО ипак је он Станивуковић

Name

Алф

11.05.2020 04:06

Драска прогоне као звјер , није њему лако .

ОДГОВОРИТЕ
Name

асепсол

11.05.2020 05:15

А дебилне прице. Има ли ста од протеста? Продје звот у тим васим надмудривањима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос...

11.05.2020 05:17

Колико су јадни. Цак су и камермане позвали. Бас су јадни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Тасовац

11.05.2020 05:39

Како мислите пит кафу јели кроз маску ако се маска мора носити обавезно.

Name

избјеглица

11.05.2020 06:37

Хљеба и игара. Тако це бити наредни 20 година, као и ових прослих 20 година. Пропаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корона

11.05.2020 10:38

Дај не булазните висе Имате ли ста ново а да није Додик и СНСд Свима је висе јасно да они који додју на власт гледају да награбе за цетири године власти сто висе па по могуцности и за поколења а опозиција кад постане позиција цини исто Нико од вас не ради за народ и дрзаву Зато треба довести краља иако многима не ваља Он це бар цувати свој трон а самим тим и дрзаву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Егиц

11.05.2020 12:27

Запамтите све то па немојте Ици у сатор код Миле да дајте свој глас за 100грама меса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Егиц

11.05.2020 12:34

Ма то се види по признаницу сто дају да је пљачка,ваљда би требали дати фискални рацун,а не неки комад папира сто мозе свако дати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гордана Стрбац

11.05.2020 19:57

Хахаха Драско краљу свака ти цаст... Краљ си као и отац ? Јесу полетили за тобом, а нису ти ни до кољена, како је кренуло пратице ти сваки корак, ал' бас си их * сјебао* хахаха..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда Правда

11.05.2020 20:45

Оставите Драшка, Драшко је у праву, хватајте шумокрадице и полицију која прима паре, од шумокрадица. Сва вам се шума исјече, бесправно у Јурковици и око Јурковице. Спрдају се са полициом како ништа не зна и како примају паре! Жалосно, али истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Денеx

13.05.2020 04:25

Ма да радна атмосфера, ста би друго разлог био да се пије кафа. Хмж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

руфаш

13.05.2020 09:25

Која дволичност позиција крши закључке дрвље и камење, закључке крши опозиција брво легенде, мало је нама једна корона, ако смо сви исти исти смо ко крши кажњавати без обзира ко је и одакле

ОДГОВОРИТЕ