Шако: Нека гладујем, ако за оволико година нисам зарадио!

Шако Полумента (52) каже да би пре гладовао, него тражио помоћ државе, током пандемије корона вируса, током које певачи не раде.

Забава 10.05.2020 | 19:23
Шако: Нека гладујем, ако за оволико година нисам зарадио!

Иако се не зна ни када ће почети са радом и наступима, Полумента истиче да би било понизно за њега да тражи било какву помоћ.

- Ако се то стварно буде десило да моје колеге певачи потражују помоћ од државе, онда нема даље! Ја то никада не бих урадио - каже Шако.

- Ако нисам за оволико година рада стекао толико да могу бар годину дана да се ослоним на свој финансијски фонд, онда нека гладујем! Било би смешно и понизно за мене да тражим помоћ од државе - рекао је Полумента за Стар.

На причу да је Северина Којић, како су пренели хрватски медији, добила 400 евра помоћи државе, па их потом вратила наводећи да су у њено име њене колеге аплицирале за новац, Полумента кратко каже:

Шта да вам кажем... Ух, јад! Ја бих то само тако назвао.

Подсетимо, Неда Украден недавно је у изјави за Телеграф ЈЕТСЕТ рекла да апелује на државне институције да помогну и музичарима који због пандемије корона вируса и даље не раде.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ако

10.05.2020 19:54

Други неце новац,нека га дају Неди.Срам да је буде радника који су остали без посла,родитеља који сколују децу.Само када се сетим њеног селфија са покојном Редзеповом.Зена умире а она се накиндјурила и слика се са јадном зеном.Фуј гади ми се!

ОДГОВОРИТЕ