Šako: Neka gladujem, ako za ovoliko godina nisam zaradio!

Šako Polumenta (52) kaže da bi pre gladovao, nego tražio pomoć države, tokom pandemije korona virusa, tokom koje pevači ne rade.

Zabava 10.05.2020 | 19:23
Šako: Neka gladujem, ako za ovoliko godina nisam zaradio!

Iako se ne zna ni kada će početi sa radom i nastupima, Polumenta ističe da bi bilo ponizno za njega da traži bilo kakvu pomoć.

- Ako se to stvarno bude desilo da moje kolege pevači potražuju pomoć od države, onda nema dalje! Ja to nikada ne bih uradio - kaže Šako.

- Ako nisam za ovoliko godina rada stekao toliko da mogu bar godinu dana da se oslonim na svoj finansijski fond, onda neka gladujem! Bilo bi smešno i ponizno za mene da tražim pomoć od države - rekao je Polumenta za Star.

Na priču da je Severina Kojić, kako su preneli hrvatski mediji, dobila 400 evra pomoći države, pa ih potom vratila navodeći da su u njeno ime njene kolege aplicirale za novac, Polumenta kratko kaže:

Šta da vam kažem... Uh, jad! Ja bih to samo tako nazvao.

Podsetimo, Neda Ukraden nedavno je u izjavi za Telegraf JETSET rekla da apeluje na državne institucije da pomognu i muzičarima koji zbog pandemije korona virusa i dalje ne rade.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ako

10.05.2020 21:54

Drugi nece novac,neka ga daju Nedi.Sram da je bude radnika koji su ostali bez posla,roditelja koji skoluju decu.Samo kada se setim njenog selfija sa pokojnom Redzepovom.Zena umire a ona se nakindjurila i slika se sa jadnom zenom.Fuj gadi mi se!

ODGOVORITE