Симпсонови још '93. најавили долазак стршљенова убица у САД и короне!

Током година популарна цртана серија "Симпсонови" "предвидела" је бројне догађаје, од тога да ће се Том Хенкс заразити мистериозном болешћу до глобалне пандемије...

Занимљивости 10.05.2020 | 17:38
Симпсонови још '93. најавили долазак стршљенова убица у САД и короне!

Фанови популарне цртане серије "Тхе Симпсонс" још једном су убеђени  како су креатори глобално популарне серије Симпсонови предвидели корона вирус.

На Твитеру се шале како ће Симпсони предвидети сва догађања у свету под условом да поживимо довољно дуго да се у то и сами уверимо. Са дешавањима у серији својевремено су се нашалили и творци Саут Парка у епизоди "Симпсонс дид ит", у којој нису могли пронаћи ниједан догађај који Симпсони већ нису обрадили, преноси Индеx.хр.

У 21. епизоди четврте сезоне, "Марџ ин чејнс", популарни шоу "предвидео" је две највеће претње Америци у 2020. године, пандемију корона вируса и претњу стршљенова убица.



У тој епизоди "Грип из Осаке" почела је у азијској земљи и проширила се до САД-а, где су медицински професионалци објавили како нема лека. Познато?

Док су неки скептични, други наводе чињеницу да је популарна серија у више од 680 епизода током 31 године обрадила све могуће теме и повремене сличности са стварним догађајима заправо су неизбежне.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

10.05.2020 17:43

И ћорава кока једно зрно нађе. С обзиром на то шта су све "прогнозирали", било би чудно да нешто нису погодили.

ОДГОВОРИТЕ