Simpsonovi još '93. najavili dolazak stršljenova ubica u SAD i korone!

Tokom godina popularna crtana serija "Simpsonovi" "predvidela" je brojne događaje, od toga da će se Tom Henks zaraziti misterioznom bolešću do globalne pandemije...

Zanimljivosti 10.05.2020 | 17:38
Simpsonovi još '93. najavili dolazak stršljenova ubica u SAD i korone!

Fanovi popularne crtane serije "The Simpsons" još jednom su ubeđeni  kako su kreatori globalno popularne serije Simpsonovi predvideli korona virus.

Na Tviteru se šale kako će Simpsoni predvideti sva događanja u svetu pod uslovom da poživimo dovoljno dugo da se u to i sami uverimo. Sa dešavanjima u seriji svojevremeno su se našalili i tvorci Saut Parka u epizodi "Simpsons did it", u kojoj nisu mogli pronaći nijedan događaj koji Simpsoni već nisu obradili, prenosi Index.hr.

U 21. epizodi četvrte sezone, "Mardž in čejns", popularni šou "predvideo" je dve najveće pretnje Americi u 2020. godine, pandemiju korona virusa i pretnju stršljenova ubica.



U toj epizodi "Grip iz Osake" počela je u azijskoj zemlji i proširila se do SAD-a, gde su medicinski profesionalci objavili kako nema leka. Poznato?

Dok su neki skeptični, drugi navode činjenicu da je popularna serija u više od 680 epizoda tokom 31 godine obradila sve moguće teme i povremene sličnosti sa stvarnim događajima zapravo su neizbežne.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Direkt

10.05.2020 17:43

I ćorava koka jedno zrno nađe. S obzirom na to šta su sve "prognozirali", bilo bi čudno da nešto nisu pogodili.

ODGOVORITE