Ђани усликан у кафићу, уместо да је у кућном притвору, супруга га брани! (ФОТО)

Радиша Трајковић Ђани ухапшен је када је у току ванредног стања и полицијског часа заједно са супругом и неколико пријатеља испијао кафу у једном престоничком хотелу. Певач је тако "зарадио" три месеца кућног притвора, с могућношћу да због наступа излази из куће, за шта му свакако треба посебна дозвола.

Забава 10.05.2020 | 15:17
Ђани усликан у  кафићу, уместо да је у кућном притвору, супруга га брани! (ФОТО)

Међутим, како преносе домаћи медији, Ђани је "упецан" како крши ову забрану кретања.

Ђанија је усликао папарацо „Ало!“ у луксузном београдском насељу Београд на води, како ужива у лепом времену са пријатељима.

Певач је у црној мајици на кратке рукаве седео за столом у башти једног кафића, а још увек није сигурно којим је поводом био ту, те колико се задржао. 

И док остали грађани Србије, који су ухваћени у кршењу закона за време ванредног стања служе казне код куће или су морали да плате велике новчане казне, Ђани „фамилија“, како за себе воли да каже, бахати се по београдским ресторанима.

Поводом тога огласила се његова супруга Слађа која је била  изузетно бесна јер су усликали њеног мужа.

"Па шта ако је изашао, па имамо право да будемо напољу два сата? А кад сте га уопште фотографисали, колико је било сати?", упитала нас је Слађа, као да није знала када јој муж излази из куће, а ни колико времена проводи напољу. Када су јој рекли да је било неколико минута после 18 часова поподне, она је додала:

"Па ето, ми имамо право да изађемо два сата од 16 до 18 часова."

Извор: Ало.рс/Курир Фото: АЛО /птинтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар