Đani uslikan u kafiću, umesto da je u kućnom pritvoru, supruga ga brani! (FOTO)

Radiša Trajković Đani uhapšen je kada je u toku vanrednog stanja i policijskog časa zajedno sa suprugom i nekoliko prijatelja ispijao kafu u jednom prestoničkom hotelu. Pevač je tako "zaradio" tri meseca kućnog pritvora, s mogućnošću da zbog nastupa izlazi iz kuće, za šta mu svakako treba posebna dozvola.

Zabava 10.05.2020 | 15:17
Đani uslikan u  kafiću, umesto da je u kućnom pritvoru, supruga ga brani! (FOTO)

Međutim, kako prenose domaći mediji, Đani je "upecan" kako krši ovu zabranu kretanja.

Đanija je uslikao paparaco „Alo!“ u luksuznom beogradskom naselju Beograd na vodi, kako uživa u lepom vremenu sa prijateljima.

Pevač je u crnoj majici na kratke rukave sedeo za stolom u bašti jednog kafića, a još uvek nije sigurno kojim je povodom bio tu, te koliko se zadržao. 

I dok ostali građani Srbije, koji su uhvaćeni u kršenju zakona za vreme vanrednog stanja služe kazne kod kuće ili su morali da plate velike novčane kazne, Đani „familija“, kako za sebe voli da kaže, bahati se po beogradskim restoranima.

Povodom toga oglasila se njegova supruga Slađa koja je bila  izuzetno besna jer su uslikali njenog muža.

"Pa šta ako je izašao, pa imamo pravo da budemo napolju dva sata? A kad ste ga uopšte fotografisali, koliko je bilo sati?", upitala nas je Slađa, kao da nije znala kada joj muž izlazi iz kuće, a ni koliko vremena provodi napolju. Kada su joj rekli da je bilo nekoliko minuta posle 18 časova popodne, ona je dodala:

"Pa eto, mi imamo pravo da izađemo dva sata od 16 do 18 časova."

Izvor: Alo.rs/Kurir Foto: ALO /ptintscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar