Адел смршала 45 килограма а јела чоколаду и пила вино!

Певачица Адел успела је да смрша невероватних 45 килограма, а у јавности се спекулише како је била на „Сиртфоод“ дијети која препоручује једење биљне хране, попут кеља и хељде.

Забава 08.05.2020 | 13:52
Адел смршала 45 килограма а јела  чоколаду и пила вино!

Ова храна сузбија апетит и активира „мршави ген“ код тела. Дијета омогућава и да се током ње једе црна чоколада и пије црно вино.

Поред тога, за певачицин мршав изглед тврде како је тренирала пилатес са познатом инструкторком. Појавила се и информација да Адел мрзи вежбање и верује се да се њена килажа свела на минимум највише због дијете, која је обавила 90 одсто посла.

- Не верујем да јој се много свидело вежбање, али Адел је променила стил живота. Због промене стила живота успела је да смрша – рекла је фитнес инстурктора Камил.

Она је додала да сматра да је певачица остварила велики успех јер је избацила прерађену храну, сећере и газиране сокове, као и то да је здрава и уравнотежена исхрана, једење мало карорија дневно и трошење више енергије кључ за успех.

Након што је објавила пост на свом профилу на Инстаграму поводом рођендана, британска певачица Аделе покренула је праву лавину коментара, а сви се односе на исто – невјероватан губитак килограма и непрепознатљиву фигуру певачице. 

''Хвала вам за рођенданску љубав. Надам се да сте на сигурном у ово лудо време. Хтела бих захвалити свима онима који рескирају своје животе како би нас спасили. Стварно сте анђели'', написала је Аделе уз свој Инстаграм пост.

Извор: Курир/Вијести.ме Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар