Adel smršala 45 kilograma a jela čokoladu i pila vino!

Pevačica Adel uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma, a u javnosti se spekuliše kako je bila na „Sirtfood“ dijeti koja preporučuje jedenje biljne hrane, poput kelja i heljde.

Zabava 08.05.2020 | 13:52
Adel smršala 45 kilograma a jela  čokoladu i pila vino!

Ova hrana suzbija apetit i aktivira „mršavi gen“ kod tela. Dijeta omogućava i da se tokom nje jede crna čokolada i pije crno vino.

Pored toga, za pevačicin mršav izgled tvrde kako je trenirala pilates sa poznatom instruktorkom. Pojavila se i informacija da Adel mrzi vežbanje i veruje se da se njena kilaža svela na minimum najviše zbog dijete, koja je obavila 90 odsto posla.

- Ne verujem da joj se mnogo svidelo vežbanje, ali Adel je promenila stil života. Zbog promene stila života uspela je da smrša – rekla je fitnes insturktora Kamil.

Ona je dodala da smatra da je pevačica ostvarila veliki uspeh jer je izbacila prerađenu hranu, sećere i gazirane sokove, kao i to da je zdrava i uravnotežena ishrana, jedenje malo karorija dnevno i trošenje više energije ključ za uspeh.

Nakon što je objavila post na svom profilu na Instagramu povodom rođendana, britanska pevačica Adele pokrenula je pravu lavinu komentara, a svi se odnose na isto – nevjerovatan gubitak kilograma i neprepoznatljivu figuru pevačice. 

''Hvala vam za rođendansku ljubav. Nadam se da ste na sigurnom u ovo ludo vreme. Htela bih zahvaliti svima onima koji reskiraju svoje živote kako bi nas spasili. Stvarno ste anđeli'', napisala je Adele uz svoj Instagram post.

Izvor: Kurir/Vijesti.me Foto: instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar