У СИПИ одржан састанак Оперативне групе за борбу против тероризма

Након ступања на снагу Споразума о међусобном пружању помоћи и оперативној сарадњи у борби против тероризма данас је 8.5.2020. године у просторијама Државне агенције за истраге и заштиту одржан први састанак Оперативне групе за борбу против тероризма, саопштено је из СИПЕ.

Босна и Херцеговина 08.05.2020 | 13:56
У СИПИ одржан састанак Оперативне групе за борбу против тероризма

Додају да је на састанку је разговарано о најактуелнијим питањима из области борбе против тероризма, те су договорене даље заједничке активности у циљу размјене оперативних информација и пружања међусобне помоћи у борби против тероризма и других облика екстремизма на подручју Босне и Херцеговине.

"У раду Оперативне групе учествују Државна агенција за истраге и заштиту, Обавјештајно-безбједносна агенција Босне и Херцеговине, Гранична полиција Босне и Херцеговине, Дирекција за координацију полицијских тијела Босне и Херцеговине, Федерална управа полиције, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Полиција Брчко дистрикта Босне и Херцеговине и Служба за послове са странцима", каже се у саопштењу. 

(БН)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Лаки

08.05.2020 12:13

У задњих 20 година не знам да ли је било жртава од тероризма и зато је боље СИПИ да се бави овим силним лоповлуцима у којима је нестало милијарде марака. Мислим да би ови на власти добили по 50 година робије шта су све радили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабић М.

08.05.2020 12:27

Каква "Ударна група за борбу против тероризма", то вам грипа, ублеха, које не раде ништа друго, иду од састанка до састанка. Чланство у једној групи је 500 КМ, тако да уз плату од 4000-5000 КМ, зараде још једну кроз чланство у групи.

ОДГОВОРИТЕ