Лукас донео важну одлуку о наступима после короне!

Фолкер Аца Лукас (51) познат је по свом бритком језику и ставовима које се не либи да изнесе јавно, а овог пута певач је отворено проговорио на тему отказаних наступа због епидемије корона вируса и финансијских губитака због такве ситуације.

Забава 07.05.2020 | 16:22
Лукас донео важну одлуку о наступима после короне!

Певач је искрено проговорио о свом послу, па открио да му наступи и не недостају толико, јер му се пре свега смучило трчање до аеродрома и стално путовање.

- Па и не баш. Моји пријатељи су пре почетка ове пандемије сваког петка ишли да се проводе, а ја сам с друге стране био по аеродромима и наступима, није то поента приче - рекао је Вуксановић за Ало.

Лукас је објаснио и да му је овај изненадни карантин "отворио очи" што се тиче неких животних ствари, а затим открио шта су његовои планови када се све нормализује и ванредно стање буду укинуто.

- Мени је ово добродошло да не радим. Ми, певачи, живимо од викенда до викенда, све је то проклето и те паре су проклете. Овај карантин ми је отворио очи. Када се вратимо у нормалу мењам ритам посла потпуно. Никада више нећу радити онолико колико сам то до сада чинио. Планове немам, бићу код куће, а када укину ванредно стање ћу моћи да излазим и да купујем цигаре ноћу, ето то ћу да радим - открио је Лукас.

Подсетимо, Неда Украден недавно је за Телеграф ЈЕТСЕТ истакла да држава треба да помогне музичарима, на шта је Аца Лукас одговорио да не може да разуме такве изјаве.

Како нам је рекао, певачи у нормалним условима зарађују више него други, па су они ти који треба да пруже помоћ, а не да исту траже.

Извор: Телеграф рс Фото: АТА имагес 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Недоооо

07.05.2020 16:09

Срами се.......

ОДГОВОРИТЕ