Lukas doneo važnu odluku o nastupima posle korone!

Folker Aca Lukas (51) poznat je po svom britkom jeziku i stavovima koje se ne libi da iznese javno, a ovog puta pevač je otvoreno progovorio na temu otkazanih nastupa zbog epidemije korona virusa i finansijskih gubitaka zbog takve situacije.

Zabava 07.05.2020 | 16:22
Lukas doneo važnu odluku o nastupima posle korone!

Pevač je iskreno progovorio o svom poslu, pa otkrio da mu nastupi i ne nedostaju toliko, jer mu se pre svega smučilo trčanje do aerodroma i stalno putovanje.

- Pa i ne baš. Moji prijatelji su pre početka ove pandemije svakog petka išli da se provode, a ja sam s druge strane bio po aerodromima i nastupima, nije to poenta priče - rekao je Vuksanović za Alo.

Lukas je objasnio i da mu je ovaj iznenadni karantin "otvorio oči" što se tiče nekih životnih stvari, a zatim otkrio šta su njegovoi planovi kada se sve normalizuje i vanredno stanje budu ukinuto.

- Meni je ovo dobrodošlo da ne radim. Mi, pevači, živimo od vikenda do vikenda, sve je to prokleto i te pare su proklete. Ovaj karantin mi je otvorio oči. Kada se vratimo u normalu menjam ritam posla potpuno. Nikada više neću raditi onoliko koliko sam to do sada činio. Planove nemam, biću kod kuće, a kada ukinu vanredno stanje ću moći da izlazim i da kupujem cigare noću, eto to ću da radim - otkrio je Lukas.

Podsetimo, Neda Ukraden nedavno je za Telegraf JETSET istakla da država treba da pomogne muzičarima, na šta je Aca Lukas odgovorio da ne može da razume takve izjave.

Kako nam je rekao, pevači u normalnim uslovima zarađuju više nego drugi, pa su oni ti koji treba da pruže pomoć, a ne da istu traže.

Izvor: Telegraf rs Foto: ATA images 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nedoooo

07.05.2020 16:09

Srami se.......

ODGOVORITE