Мадона имала корону а није ни знала!?

Мадона објавила је на свом Инстаграм профилу да је сада сигурна да је имала корона вирус док је била на турнеји „Мадам X“, пренео је ББЦ.

Забава 07.05.2020 | 15:10
Мадона имала корону а није ни знала!?

Мадона је објаснила да се током турнеје осећала болесно, након тога се тестирала и, како је раније објавила, резултати су показали да је позитивна на антитела Цовид-19.

"Када добијете позитиван тест на анти-тела то значи да сте имали вирус, што сам ја сигурно и имала, јер сам била болесна при крају моје турнеје у Паризу. Пре тих седам недеља моји уметници и ја осећали смо симптоме али смо мислили да имамо јак грип", написала је певачица, наводећи да су сада сви добро.

Мадона је прекинула своју светску турнеју након што је француска влада забранила велика окупљања, а убрзо након тога донирала је милион долара за проналажење вакцине за корона вирус.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Им Гратефул тхат И цан бе а парт оф суппортинг Ресеарцх то Финд тхе цуре фор Цовид -19!! ?? Анд јуст то цлеар тхингс уп фор пеопле wхо wоулд ратхер белиеве сенсатионалист хеадлинес тхан до тхеир оwн ресеарцх абоут тхе натуре оф тхис вирус— И ам нот цуррентлy сицк. Wхен yоу тест поситиве фор анти-бодиес ит меанс yоу ХАД тхе вирус wхицх И. цлеарлy дид ас И wас сицк ат тхе енд оф мy тоур ин Парис овер 7 wеекс аго алонг wитх манy отхер артистс ин мy схоw бут ат тхе тиме Wе алл тхоугхт wе хад а верy бад флу. Тханк Год wе аре алл хеалтхy анд wелл ноw. Хопе тхат цлеарс тхингс уп фор тхе банд wагон јумперс!! Кноwледге ис Поwер! #цовид19

Објава коју дели Мадонна (@мадонна) дана

Извор: Курир.рс Фото: профимедиа

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Слободњак

07.05.2020 13:23

Прво требате плаћати држави порез на добит , што дефинитвно не радите, па онда тражити од те исте државе и других грађана да вам се припомогне !

ОДГОВОРИТЕ