Madona imala koronu a nije ni znala!?

Madona objavila je na svom Instagram profilu da je sada sigurna da je imala korona virus dok je bila na turneji „Madam X“, preneo je BBC.

Zabava 07.05.2020 | 15:10
Madona imala koronu a nije ni znala!?

Madona je objasnila da se tokom turneje osećala bolesno, nakon toga se testirala i, kako je ranije objavila, rezultati su pokazali da je pozitivna na antitela Covid-19.

"Kada dobijete pozitivan test na anti-tela to znači da ste imali virus, što sam ja sigurno i imala, jer sam bila bolesna pri kraju moje turneje u Parizu. Pre tih sedam nedelja moji umetnici i ja osećali smo simptome ali smo mislili da imamo jak grip", napisala je pevačica, navodeći da su sada svi dobro.

Madona je prekinula svoju svetsku turneju nakon što je francuska vlada zabranila velika okupljanja, a ubrzo nakon toga donirala je milion dolara za pronalaženje vakcine za korona virus.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Im Grateful that I can be a part of supporting Research to Find the cure for Covid -19!! ?? And just to clear things up for people who would rather believe sensationalist headlines than do their own research about the nature of this virus— I am not currently sick. When you test positive for anti-bodies it means you HAD the virus which I. clearly did as I was sick at the end of my tour in Paris over 7 weeks ago along with many other artists in my show but at the time We all thought we had a very bad flu. Thank God we are all healthy and well now. Hope that clears things up for the band wagon jumpers!! Knowledge is Power! #covid19

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана

Izvor: Kurir.rs Foto: profimedia

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Slobodnjak

07.05.2020 13:23

Prvo trebate plaćati državi porez na dobit , što definitvno ne radite, pa onda tražiti od te iste države i drugih građana da vam se pripomogne !

ODGOVORITE