Вирусом корона заражене двије дјевојчице из Српца

У србачкој општини за протекла 24 часа регистрована су још два нова случаја обољења од вируса корона. Нажалост, овај вирус откривен је код двије малољетне особе, дјевојчице, које су биле у контакту са зараженом особом  која  је радила у једном старачком дому на подручју  општине Градишка.  

Република Српска 07.05.2020 | 15:09
Вирусом корона заражене двије дјевојчице из Српца

Заражене малољетнице немају изражених симптома  болести, па су смјештене у карантин у Студентском центру „Никола Тесла“ Бања Лука.

Како сазнајемо у Епидемиолошкој служби Дома здравља Србац, очекују се налази за још два члана из породице обољелих, као и једног броја других особа које су под сумњом на присуство вируса корона, што ће се објелоданити у сутрашњем извјештају.

За сада је у општини Србац регистровано девет обољелих особа од вируса корона, од којих је једна особа преминула од посљедица ове заразе.

У кућној изолацији тренутно се налази  35 особа, а у карантин на Бардачи смјештена су још два лица која су дошла из иностранства. Повећање броја заражених особа у последње  вријеме, изазвала су забринутост код становништва, нарочито што се медју њима налази највише младјих лица.

(БН/С.К.) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Але

07.05.2020 14:35

Опет Лажу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретен

07.05.2020 16:40

Ма ста ти велис

Name

СРБАЦ

07.05.2020 21:14

Мало је ово место... Чему ублажавање мера, а расте број заражених? Питам се питам... Онако тек...

ОДГОВОРИТЕ