Тони Цетински изнео јасан став: Вакцинација? Не хвала! (ВИДЕО)

Веома актуелна тема ових дана која диже на ноге и све више јавних личности је одлука о вакцинацији. Тим поводом се обратио на свом фејсбук профилу многобројним фановима и Тони Цетински, изневши јасан став по питању свега тога.

Забава 06.05.2020 | 18:32
Тони Цетински изнео јасан став: Вакцинација? Не хвала! (ВИДЕО)

 - Вакцинација? Не хвала! - насловио је Цетински своје лајв обраћање пратитељима у којем је причао о вакцинацији.

- У мојој глави је најактуалнија тема вакцинација. Уопште се више не бојим короне, него ме страх видети тај момент кад ће кренути репресија и кад ће кренути насилно да вакцинишу оне који се не желе вакцинисати. То ме јако занима и плаши. Ко ће мене натерати да се ја вакцинишем ако нећу? То хоће нека се вакцинише, немам ништа против. Не дам. Ја једноставно не дам да ме неко вакцинише. Отворите Голи оток за нас који се не желимо вакцинисати па нас лисицама приведите, затворите, закључајте, чекајте да заспемо или нас успавајте па нас на силу вакцинишите. Нема шансе - причао је Тони из свог дома.

- Надам се да ме Фајсбук неће затворити, због тога што би у демократском друштву требало дозволити да се о свим темама прича. Али све се нешто прећуткује, стално се прича о тој обавезној вакцинацији. Ја и моја породица, ми се нећемо вакцинисати - рекао је између осталог Тони.

- Је ли могуће да је све ово да би нас се довело под контролу, да би нас чиповали, вакцина? - наставио је да негодује Цетински.

Извор: Србија Данас Фото:СД

Коментари / 0

Оставите коментар