Toni Cetinski izneo jasan stav: Vakcinacija? Ne hvala! (VIDEO)

Veoma aktuelna tema ovih dana koja diže na noge i sve više javnih ličnosti je odluka o vakcinaciji. Tim povodom se obratio na svom fejsbuk profilu mnogobrojnim fanovima i Toni Cetinski, iznevši jasan stav po pitanju svega toga.

Zabava 06.05.2020 | 18:32
Toni Cetinski izneo jasan stav: Vakcinacija? Ne hvala! (VIDEO)

 - Vakcinacija? Ne hvala! - naslovio je Cetinski svoje lajv obraćanje pratiteljima u kojem je pričao o vakcinaciji.

- U mojoj glavi je najaktualnija tema vakcinacija. Uopšte se više ne bojim korone, nego me strah videti taj moment kad će krenuti represija i kad će krenuti nasilno da vakcinišu one koji se ne žele vakcinisati. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se ja vakcinišem ako neću? To hoće neka se vakciniše, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me neko vakciniše. Otvorite Goli otok za nas koji se ne želimo vakcinisati pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu vakcinišite. Nema šanse - pričao je Toni iz svog doma.

- Nadam se da me Fajsbuk neće zatvoriti, zbog toga što bi u demokratskom društvu trebalo dozvoliti da se o svim temama priča. Ali sve se nešto prećutkuje, stalno se priča o toj obaveznoj vakcinaciji. Ja i moja porodica, mi se nećemo vakcinisati - rekao je između ostalog Toni.

- Je li moguće da je sve ovo da bi nas se dovelo pod kontrolu, da bi nas čipovali, vakcina? - nastavio je da negoduje Cetinski.

Izvor: Srbija Danas Foto:SD

Komentari / 0

Ostavite komentar