Ацо Пејовић донирао болницама медицинску опрему у вредности 20.000 евра!

Прва хируршка и Неурохирургија у Београду, болнице у Пријепољу, Подгорици, Будви и Никшићу добиле су медицинску опрему и дезинфекциона средства, док је сваки здравствени радник добио сет за личну хигијену!

Забава 06.05.2020 | 17:22
Ацо Пејовић донирао болницама медицинску опрему у вредности 20.000 евра!

Ацо Пејовић донирао је здравственим радницима медицинску опрему и дезинфекциона средства у вредности од око 20.000 евра!

Колона комбија пуна неопходбих средстава за рад наших здравствених радника најпре је стигла у родни град наше музичке звезде у Пријепоље, у тамошњу болницу, док су данас исте донације стигле на Прву хируршку и Неурохирургију Клиничког центра у Београду. Болнице у Подгорици, Никшићу и Будви, такође су опскрбљене потребним дезинфекционим средствима и медицинском опремом.

Хумани гест Аце Пејовића подржао је и његов венчани кум и власник компаније "Стерлинг" Небојша Мрваљевич који је свим запосленим здравствени радницима у поменутим болницама донирао сетове за личну хигијену.

Ово иначе, није први пут да овај кумовски двојац реагује у кризним сигуацијама и својим хуманим делима помажу тамо где је потребно, о чему сведоче бројни људи и и ституције, али о чему никада нису хтели јавно да говоре.

Гест вредан помена, вредан хвале, а уједно нека буде пример и другима да следе њихова дела.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ацо легендо

06.05.2020 19:49

Свака ти цаст.Мало је теци хвала за све.Показао си да си цовјек са огромним срцем.Зеља ми је да ово процитају Неда Украден,Гоца Бозиновска и остали назови певаци који су затразили помоц прве седмице када је поцела корона.Треба да се црвене до краја зивота.Јос једном ВЕЛИКО ХВАЛА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амина

06.05.2020 21:39

Ацо срце моје

ОДГОВОРИТЕ