Aco Pejović donirao bolnicama medicinsku opremu u vrednosti 20.000 evra!

Prva hirurška i Neurohirurgija u Beogradu, bolnice u Prijepolju, Podgorici, Budvi i Nikšiću dobile su medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva, dok je svaki zdravstveni radnik dobio set za ličnu higijenu!

Zabava 06.05.2020 | 17:22
Aco Pejović donirao bolnicama medicinsku opremu u vrednosti 20.000 evra!

Aco Pejović donirao je zdravstvenim radnicima medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva u vrednosti od oko 20.000 evra!

Kolona kombija puna neophodbih sredstava za rad naših zdravstvenih radnika najpre je stigla u rodni grad naše muzičke zvezde u Prijepolje, u tamošnju bolnicu, dok su danas iste donacije stigle na Prvu hiruršku i Neurohirurgiju Kliničkog centra u Beogradu. Bolnice u Podgorici, Nikšiću i Budvi, takođe su opskrbljene potrebnim dezinfekcionim sredstvima i medicinskom opremom.

Humani gest Ace Pejovića podržao je i njegov venčani kum i vlasnik kompanije "Sterling" Nebojša Mrvaljevič koji je svim zaposlenim zdravstveni radnicima u pomenutim bolnicama donirao setove za ličnu higijenu.

Ovo inače, nije prvi put da ovaj kumovski dvojac reaguje u kriznim siguacijama i svojim humanim delima pomažu tamo gde je potrebno, o čemu svedoče brojni ljudi i i stitucije, ali o čemu nikada nisu hteli javno da govore.

Gest vredan pomena, vredan hvale, a ujedno neka bude primer i drugima da slede njihova dela.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Aco legendo

06.05.2020 21:49

Svaka ti cast.Malo je teci hvala za sve.Pokazao si da si covjek sa ogromnim srcem.Zelja mi je da ovo procitaju Neda Ukraden,Goca Bozinovska i ostali nazovi pevaci koji su zatrazili pomoc prve sedmice kada je pocela korona.Treba da se crvene do kraja zivota.Jos jednom VELIKO HVALA..

ODGOVORITE
Name

Amina

06.05.2020 23:39

Aco srce moje

ODGOVORITE