Божиновска поручила:Треба помоћи и певачима кад је криза бар да смање порез!

Многи певачи, певачице и музичари на својој кожи ће дебело осетити последице тешког стања у земљи.

Забава 05.05.2020 | 18:48
Божиновска поручила:Треба помоћи и певачима кад је криза бар да смање порез!

Наиме, иако су многи срећни због враћања у редовне токове живота, певачице највише брину зато што им предстоји вишемесечна пауза у раду, од којег живе. Тим поводом, наводе домаћи медији, огласила се Гоца Божиновска, истичући да им је помоћ неопходна. 

"Имам фирму и нисам остала празног новчаника. Да се не лажемо, одговарало би ми да држава смањи порез док траје пандемија. Ни ја ни моје колеге нигде не радимо, па би нам добро дошло да мање плаћамо порез", рекла је она,  алудирајући на то да ће неке колеге бити егзистенцијално угрожене.

"Само десетак певача енорнмо зарађује. Треба помоћи и певачима кад је криза и смањити нам порезе јер не може другима да се помаже, а нама врућ кромпир да се да", закључила је Гоца. 

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ма озбиљно

05.05.2020 19:43

Доста се ви згулили са народне грбе.Корона траје неких непуна два мјесеца ,а ви кукате.Да би имати станове,куце,аута и опет пун новцаник.Па неце моци.Додјите на село,копајте и радите сталске послове.Нимало ми вас није зао.Зао ми је постених људи који су изгубили послове.Сиротиње,која је сада јос висе оголила.А ви напирлитани је...е се!

ОДГОВОРИТЕ