Božinovska poručila:Treba pomoći i pevačima kad je kriza bar da smanje porez!

Mnogi pevači, pevačice i muzičari na svojoj koži će debelo osetiti posledice teškog stanja u zemlji.

Zabava 05.05.2020 | 18:48
Božinovska poručila:Treba pomoći i pevačima kad je kriza bar da smanje porez!

Naime, iako su mnogi srećni zbog vraćanja u redovne tokove života, pevačice najviše brinu zato što im predstoji višemesečna pauza u radu, od kojeg žive. Tim povodom, navode domaći mediji, oglasila se Goca Božinovska, ističući da im je pomoć neophodna. 

"Imam firmu i nisam ostala praznog novčanika. Da se ne lažemo, odgovaralo bi mi da država smanji porez dok traje pandemija. Ni ja ni moje kolege nigde ne radimo, pa bi nam dobro došlo da manje plaćamo porez", rekla je ona,  aludirajući na to da će neke kolege biti egzistencijalno ugrožene.

"Samo desetak pevača enornmo zarađuje. Treba pomoći i pevačima kad je kriza i smanjiti nam poreze jer ne može drugima da se pomaže, a nama vruć krompir da se da", zaključila je Goca. 

Izvor: Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ma ozbiljno

05.05.2020 19:43

Dosta se vi zgulili sa narodne grbe.Korona traje nekih nepuna dva mjeseca ,a vi kukate.Da bi imati stanove,kuce,auta i opet pun novcanik.Pa nece moci.Dodjite na selo,kopajte i radite stalske poslove.Nimalo mi vas nije zao.Zao mi je postenih ljudi koji su izgubili poslove.Sirotinje,koja je sada jos vise ogolila.A vi napirlitani je...e se!

ODGOVORITE