Корона фешта у СА показала бахатост Додиковог министра

Неодговорност и бахатост – двије су ријечи којима би се у најкраћем могло описати понашање највиших држваних званичника и јавних личности након рођенданског славља у Сарајеву.

Босна и Херцеговина 05.05.2020 | 16:16
Корона фешта у СА показала бахатост Додиковог министра

Корона партy завршен је казнама и смјенама. Цех након рођенданског славља платио је слављеник Јусуф Шабановић. И то тако што је од данас бивши шеф Клинике абдоминалне хирургије Клиничког центра у Сарајеву. Дужности је разрјешен и Нихад Фејзић члан у Научном тијелу Министарства здравства Кантона Сарајево за праћење и анализу ситуације изазване корона вирусом.

Они који су свакодневно држали лекције главни су актери скандала. Осим људи из врха струке, за столом су били и они који законе предлажу и доносе. Министар спољне трговине и економских односа Сташа Кошарац није марио за вирус корона, још мање за фитичку дистанцу, маску и рукавице.

Очигледно је да нико од учесника рођенданске журке није мислио о посљедицама окупљања, угрожавању здравља запослених, али и пацијената.

Снимак са журке је сликовито описао наше друштво у мање од минут.

Посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БИХ и предсједник ПДП Бранислав Боренвић упутио је данас иницијативу за смјену министра спољне трговине и економских односа БиХ, Сташе Кошарца.

''Заиста срамота да се власт овако понаша и да смо свједоци огромног раслојавања у друштву у којем грађани поштују препоруке, усред послицијског часа не славе Васкрс, 1. мај своје крсне славе а власт се бахато понаша и прави весеља уз музику и на тај начин шаљу једну ужасну поруку'', рекао је Бореновић.

Оно што је урадио министар Сташа Кошарац у вријеме када се цијела земља и Република Српска боре са опасним вирусом и због чега је чак уведено ванредно стање, лоша је порука једног од носилаца највише извршне власти у Босни и Херцеговини – поручио је и предсједник СДС Мирко Шаровић.

''Најгоре од свега је што се ово славље десило на дан масакра у Добровољачкој улици 1992. и да се тај исти дан, исти тај Кошарац који је претходних година обавезно био у првом реду обиљежавања, сада запутио на сарајевски дернек'', нагласио је Шаровић.

Младен Босић каже да оправдања за овакав догађај нема. Кошарац је поручује на најгрубљи начин показао сву своју бахатост, показавши да нити га је брига за јавно здравље грађана нити за прописе у борби против епидемије. 

''Осјећам стид што Кошарац и њему слични представљају РС и народ којем припадам. Ако је такав лик један од најистакнутијих играча у 'репрезентацији из РС у Сарајеву', онда се ни Републици Српској ни народу не пише добро", рекао је Босић.

Према мишљењу јавности ученисци сканадолозног догађаја се узалуд правдају изјавама да им је жао.

Можда им је и жао, али не што су урадили то што су урадили, већ што су ухваћени у томе.

Министар унутрашњих послова Кантона Сарајево Исмир Јуско је поручио да су пред законом сви исти и да су свим учесницима забаве изречене казне, али највећа иронија је, каже, што они заправо треба да буду морална вертикала, да нам покажу како се треба понашати, а не да праве овакве инциденте. Сличног мишљења су и у ДФ-у.

"Након објављених снимака срамотног и бахатог 'дернека' у сарајевском локалу 'Голф' поставља се питање да ли иста она правила и мјере којих се грађани Босне и Херцеговине придржавају већ два мјесеца не вриједе за 'елиту' на челу са министром Кошарцем?", питају се из ДФ-а.

Осим политичара, стижу и реакције грађана. Они које смо анкетирали су огорчени.

Сташа Кошарац је себи често додјељивао епитет капитена репрезентације РС у, како воле рећи у СНСД-у,  у политичком Сарајеву.

Многи су мишљења да без обзира на недолично и неодговорно понашање неће услиједи казна политичког селектора који ће га лишити министарске фотеље. Страначки шеф је рекао да је Сташа Кошарац написао крај свог политичког пута. Ипак, кроз следећу изјаву коју је дао јасно је да од смјене нема ништа.

"Кошарац је завршио што се тиче политике наше партије и у том погледу ћу се понашати у будућности. У вези с тим предузећемо оне мјере које су најбоље прије свега за Републику Српску. Наиме, имајући у виду да смјене у Савјету министара могу довести до губљења позиција саме Српске, ми ћемо своје понашање према томе одредити'', рекао је Додик.

Фотографије с корона-партyја на друштвеним мрежама су објавили и бројни пјевачи који су били на овој забави. Неки од њих су снимали и промотивне спотове под слоганом „Остани код  куће". Ипак, ни сами се нису држали те препоруке.

Због тога је полиција свим актерима корона зурке уручила прекршајне налоге. 

БН ТВ

Коментари / 96

Оставите коментар
Name

Бањалука

05.05.2020 14:41

Свима може да се деси да се мало опусте али Сташа се баш опустио! Предсједник га треба смијенити данас, не треба чекати сутра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖЕНЕ АХ ТЕ ЖЕНЕ

05.05.2020 14:43

Што их ова певаљка намјести......

Name

Ре

05.05.2020 14:46

Неце он ниста свом клосарцу. Предсједник хода по Србији и не иде у карантин као остали народ. Клосарац има примјер и зато се тако понаса. Кад је њих било брига за народ?

Name

Ста це сељак

05.05.2020 15:00

А ста це сељацина него пасти на бутељу доброг вина. Навико на ракију сецерусу по брдима па ка види Нобл Вино распамети се. Ко газда му. Пијацни пајацо.

Name

Ре Бањалука

05.05.2020 15:22

Прије це смијенити све нас него њега. Он му је користан за повецање богатства а ми не слузимо ницему.

Name

075

05.05.2020 15:22

Смијени Слађа више него сва "тужилаштва" и "судови" у цијелој БиХ! Пишем намјерно под наводницима!

Name

Ре

05.05.2020 15:23

У свакој странци има кукоља. Поједини нису заслузили да додју до оваквих позиција тако да је у крајњем слуцају битно казнити и процистити редове.

Name

ре

05.05.2020 15:32

Ма нема од тога ниста, блеф класицан.

Name

Милун

05.05.2020 15:35

Фрајер запалио и кубу да испуши.Ето сад си и попушио.Иначе одвратна је фаца и курчевито се понаша што иритира већину и треба бити смјењен.Драго ми је да је Додик то одлучио ако испуни свака част.

Name

Ја

05.05.2020 15:47

Засто би га смијенио??!!! Пуно ради за РС. А друго ту су све босњаци осим њих двојице. Он је вјероватно био позван кид њих у госте.

Name

075

05.05.2020 16:08

"Смијенила Слађа више политичара него Инцко, искористила бонске овласти!"

Name

Маx

05.05.2020 17:13

У сјени овог инцидента Косарца се вец три године провлаци криминална ситуација у којој је остецено и пустено на милост и немилост агенцији за утјеривање дугова,, МАТРИX'' Сарајево, на све могуце нацине, преко 3000 дрзављана БиХ. Наиме управо Косарц и његових пар пајтаса из скупстин су одобрили лихварима из Матриxа да наплацују дугове за које они мисле да су валидни а не обрацајуци пазњу на судске одлуке. Интересује ме која је цијена ове дозволе за овакав рад и ко се ту све тали.

Name

Борац Р СРПСКЕ

05.05.2020 17:41

НИСТА ДОДИК НЕБИ ПОДУЗЕО ДА ЈЕ КЛОСАРАЦ БАНЦИО У И САРАЈЕВУ СА СВОЈИМ СЕКТАСИМА.

Name

Правда за Сладју

05.05.2020 19:03

Сладјана, камера ти се позлатила, зајеби пјевање.

Name

Обицан

05.05.2020 22:09

Ово је велика порука народима БиХ Иза камера фестају а пред камерама народ завадзају Народе трула кобило

Name

Гаги

06.05.2020 04:00

Ова репрезентација Српске у сарајеву је бас оцајна.Прво је поцела игру без једног стандардног играца и једног на клупи.Онда примила 5 комада за кратко време,а јос је успјела себи да да 5 голова...многи су остварили свој циљ кад су истрцали на терен,и добили лову за то.Као наруцени боксер кад удје са Тајсоном за 10 милиона долара,он је свој циљ оствароио и само је борба да из ринга изадје сто мање повредјен,али с ловом.

Name

Нина

06.05.2020 10:49

Највеца фукара и лопов пљавка на све стране опљацко је све сто је видио у 43 гидини је купио факултет у Београду

Name

Цареви

05.05.2020 14:42

Дај колико сте оптерецени додиком он није додиков министар и пустен је низ воду а додика никада нецете скинути јер има гласацко тјело које је ко титова војска

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре цареви

05.05.2020 15:06

Која си ти битина. Видис да га неце смјенити исти су они. Док је овај био на фести други добио донацију трактор

Name

Пасте траву

05.05.2020 15:13

А ја. Гласацко тијело по принципу ми волимо да пасемо траву. Са нарко дилерима као главним оперативцима. Сљам бре све.

Name

Ре Цареви

05.05.2020 15:30

Нема везе нек остане доживотно главни баја ако треба.Његов и проблем његових гласача што му није још пуно остало.И он ће под земљу пријатељу а онда ћемо другачије.Стоку крканску и сељачку ћемо вратити у њихове селендре гдје им је мјесто. За сељака је њива а не градски асфалт...

Name

Лице лицемјера

05.05.2020 15:35

Понасање овога типа је одавно јасно, покривали су се годинама урлицима "бакировци, издајице,.. ". Ово је најбољи примјер да је "озлогласена Цорона" обицни вирус грипа, а да су оволике мјере репресије, полицијски сат који јос увијек не укидају, "ухвацене градјане" казњавају И малтретирају, док се они бахате, проводе, да бакировцима, који су им изгледа најбољи пријатељи. Дернек је на Дан погибије српске дјеце, младих војника у Добровољацкој улици, за којима И данас небо плаце, указујуци нам поново сустину, да су погинулих најбољи, да би нас газили најгори.

Name

Перо

05.05.2020 15:52

Оо, бједно лајало резимско, добицес коску

Name

Ана

05.05.2020 15:57

Браво за коментар!

Name

Истоцно Сарајево

05.05.2020 14:44

Е мој Клосарац... Срам те било... Доста висе твог бахацења, досло вријеме да ти Миле казе па,па...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма јок

05.05.2020 14:58

Ништа од смјена. Додик лаже као пас.

Name

Поп јовица

05.05.2020 14:45

Стаса Косарац борац за напацено србство! По дану се пред камерама бори против сарајевских унитариста а по ноци са њима ифтари уз богату трпезу!!! Бој не бије свијетло орузје,него бој бије јунацко срце насег Стасе Клосарца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попе Јованце

05.05.2020 14:54

Ни ти попо не би мог'о одолити босанској босци од дјаконија...дедера отари те цоскове од бркова сто ко магнет привукосе мрвице 'љеба којег си соло вецероооо...намази мало масти ,посоли и стави алеве паприке и узми два млада лука из дјардина уз куцу са парцелице...немој само сува љеба.

Name

Епрс

05.05.2020 14:49

Што то нико не помиње Љубомира Мрду такође присутног на ифтар дернеку???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно Сатајево

05.05.2020 14:54

Па морао је Мрда савјетовати Клосарца... Ипак он сам не зна ниста... Јадан... ?

Name

То су два удрузена папка

05.05.2020 20:41

Који це СНСД дохакати....

Name

Љубо

05.05.2020 20:44

Му је професор за пљацку.....

Name

Посматрач

05.05.2020 14:53

Какав му шеф такав и он. Он је само опонашао свог шефа као и сви секташи. Отми, кради, уништи, изварај,измлати, лажи, пријети, понеког и у... итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2020 15:23

Какав министар такви су му и савјетници. Један новопостављени је велики криминалац и мафијаш. Сви требају одговарати.

Name

Коле

05.05.2020 14:53

Ови су макар смјењени а нас водја просипа неку супљу не смјењује, не смије....изненадјен и увредјен цовек

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихомир

05.05.2020 14:54

Нама ријечи за ову срамоту! Да ли ће њега Додик казнити и смијенити, као што то урадише у Федерацији или ће остати некажњен зато што је његов играч и још једном потврдити да закони нису једнаки за све, те да се они спроводе само на обичне смртнике. Још једном кажем срамота, људима забранише да прославе Васкрс, забранише да прослављају сутрашњу славу Ђурђевдан, затворише нас у куће, кажњавају што се не носе маске и рукавице, а овај клошарац пролази некажњено док крши све прописе који су наметнути осталим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рв

05.05.2020 14:54

А јесте се натоварили ко крга на пањ. Као да нам је нешта друго боље. Ма није, нити ће бити. Није ово први снимак који је испливао у јавност, а знамо на крају обично кажу да је највећи кривац онај што је објавио тај снимак. Тако ће бити и сада. Неће "наш" Сташа ниђе да иде. (Остани код куће)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пб

05.05.2020 15:10

Има снимак како зељка купује папке,како клокиц слави 8 март,стевандиц носа киндер јаје,мицо трецина како лазе новинарки Бн.за састанак у Лактасима,има снимак како додиг потпусује за нато пакт,како лазе народ за оцепљење,како прети гласацима.....има снимака тона. Само нема тузиластва

Name

Луди Милан

05.05.2020 14:57

Не знам због цега се дизе толика прасина око једног дернека. Као ови остали не би мало сјели попили опустили се уз музику послије 2 мјесеца овог стања око вируса. Има стотине других пуно вецих проблема од неке пијанке. Не спомиње се висе Давид, Дзенан, зељезна болница, респиратори и малинар итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

05.05.2020 14:58

Добро је више о КошарцуЧовјек се извино газда га наружио, обечо да нече виче никада до прве прилике..и то је тоАко је неко очекиво оставку тај је за доктора....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

05.05.2020 15:00

Драги моји Срби, па ови "ваши"политичари стално лумпују у Саеајеву и шире са овим "нашим" тако да није Косарац једини. Они нас само ј.... А друго причају да нас завадјају

ОДГОВОРИТЕ
Name

09

05.05.2020 15:03

А казнили су многе градјане за непостовање мјера зсбране и неносење заститне опреме. Страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снсд Бања Лука

05.05.2020 15:04

Цркините мишеви, кад нам ништа не можете. Напред Кошарац и напред СНСД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

05.05.2020 15:39

Тако је, не мозете ви критиковати насег министра Косарца, то мозе само суд насе Партије а то никад бити неце.

Name

О јадоооо

05.05.2020 15:44

И ти се пробудио!

Name

Мисо

05.05.2020 16:02

Ма и треба нек људи славе, која корона дајте молим вас. То само у Р. Српској млате празну сламу изгубили компас И залутали уводе пол. часове, дрзе ванредно стање, негде лове у мутном. А сто ја и стотине попут мене Славимо Дјурдјевдана у тудјини под тудјим кровом то њих не занима. И нетреба да их занима. Цио рат сам био у рату и сваку годину сам исо за славу куци, цак тад муслимани нису хтјели нападати. А наса багра неда 3 - ћи мјесец куци. Фуј багро.

Name

Одговор за СНСД Бања Лука

05.05.2020 16:50

Види се да си класични бот црвене секте. Немаш ни у лијевој, ни у десној, а што је најгоре, немаш ништа ни у глави. Хајде некако да разумијем ове лопове што су се обогатили преко снсд-а. Али ми није јасна ова сиротиња коју пас нема за шта да уједе, а бране и подржавају власт. Истина је да се најлакше манипулише неписменим и полуписменим особама.

Name

Чедомир

05.05.2020 15:04

Мене интерсује јел био возач са њим.обезбјеђење илити вучјаци ??шта је са њима ко су колико их је........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко си сад ти....

05.05.2020 17:36

Зашто баш тебе то занима...??????

Name

Чедомир @ко си сад ти

05.05.2020 19:15

А што ме не би интересовалоМојим парама се возикају а је дреждим поред ТВ и слушам како србе шиканирају у Сарајеву и да не идемо тамо.....

Name

ок

05.05.2020 15:06

Корона дернек

ОДГОВОРИТЕ
Name

То сине

05.05.2020 15:23

Тако се то ради ,а ви обицни смртници носајте маске и бјезите у куце...напред БИХ

Name

Ђидо

05.05.2020 15:57

Који је ово крелац из Б.Л.??Ваљда су сви такви.

Name

Проф.др

05.05.2020 15:13

Беспотребна бука. Десавало се то многима у ова два мјесеца. Не треба бас "главу скидати".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срке

05.05.2020 15:18

СРАМ ДА ИХ БУДЕ,НИЈЕ МИ ЧУДО ЗА ПОЛИТИЧАРЕ АЛИ ПЈЕВАЧИ ХАЛИД И ШЕРИФ ДА НИСУ БАРЕМ МАЛО РАЗМИСЉАЛИ НА ОВУ СИТУАЦИЈУ НА ЊИХОВЕ КОЛЕГЕ НЕ НЕГО СУ ИЗАШЛИ ДА УБОДУ КОЈУ МАРКУ МАЛО ИМАЈУ....А ДА НЕ ГОВИРИМ О ТОМЕ ДАЛИ СУ СЕ ЗАПИТАЛИ ШТА СЕ ДЕСИЛО НА ТАЈ ДАН ГОЛОБРАДИМ ДЈЕЧАЦИМА ШТО ИХ ПОБИШ НА КУКАВИЧКИ НАЧИН...ТО ГОВОРИ КОЛИКО ИМ ЈЕ ТО ЖАО И КОЛИКО ПОШТУЈУ ЊИХОВЕ МАЈКЕ КОЈЕ СУЗЕ ЛИЈУ ТОЛИКО ГОДИНА А БАГРА И ЛОПОВИ СЕ ШЕТАЈУ ПО САРАЈЕВУ.СРАМ ДА ВАС БУДЕ ХАЉДЕ И ШЕРИФЕ И ОСТАЛИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

05.05.2020 15:20

Интересантно је колико смо пали, као људи. Овај лик Кошарац, као националиста, а народ га због тока као воли и гласа за њега и ту опцију. Пази сад, Драган Мектић није националиста, и није добар, као Србин. За њега, као не треба гласати, срамота добри народе. Ови, ликови са слике, се као воле, а можда и мрзе, воле своје личне интересе. Гледам Зоран Милановић је дао велику лекцију свим националистима, неки дан у Окучанима, браво Зоране. Напријед људи, јер Ви нисте националисти. Вас су фукаре убједиле да Вам други чине зло, лажу Вас. Поздрав свим добрим људима без обзира на вјеру, нацију и мишљење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

05.05.2020 15:23

Цији це него од бурле, јаваслук и бахатост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЛ МАЦАК

05.05.2020 15:33

И господин изјавио био сам само мало нисам добио прекрсајни налог! Алооооооо кад це висе сви бити једнаки пред законом !!! Мозе ли му се издати прекрсајни налог ретроактивно и њему и оваквима слицним њему који на основу полозаја ходају сасвим нормално по граду,Васкрсу славама! Није један Кокошарац има их јос море!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОП

05.05.2020 15:34

Само ове што снимају тјерати у складу са законом ... неможе нам нико ништа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Певаљка

05.05.2020 15:36

Нисам видио ко је пјевао, певаљка или? А није био сатор јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉИЦА

05.05.2020 15:46

СТА СЕ ТУ ИМА СЛАВИТ ЈЕДНА БУДАЛА МАЊЕ ВИСЕ СТО СЕ РОДИЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Краљ

05.05.2020 15:57

Поништите све казне што сте написали овом јадном народу Багро бахата политичка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Баја И запјевао са Халидом

05.05.2020 16:29

Баја је љубоморан на Косарца. И он би радо коју попио и запјевао с правом сарајевском рајом. Али неће раја свакога за столом. Не сједи се са сваким. Друштво се увијек бирало, поготово у СА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вријеме је

05.05.2020 16:35

Срби , дозовите се памети и смјењујте ове силнике у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминал и политика

05.05.2020 17:37

Кога би ти одабрао да се питаш?

Name

срамотно,

05.05.2020 16:35

не мозе се описати рјецима овај гнусни догадјај. Многи су залутали на функције. Да није било проклетог рата никада Косарац и слицни Косарци не би добили прилику да буду на функцијама на којим су данас. Ово је та јадна,цемерна ,накарадна бих, да је дрзава дрзавом не би се десавале овакве огавне ствари. Али ста боље оцекивати они су и направили за себе парти дрзаву, фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако се то ради

05.05.2020 16:56

Слађи треба дати плату 5000 км и поставити је за шефа свих инспекција

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ1

05.05.2020 16:56

ал се увијек надје нека будала која се мора похвалит на друственим мрезама или оставит неки доказ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Певаљка

05.05.2020 17:39

А ко ће други већ ове пјеваљка....Мозак као у кокошке....да се мало она похвали како сједи са елитом Сарајева....Сељанка из Калиновика...

Name

Андриц

05.05.2020 17:21

Искрено,ја не бих за сад преузимао никакве мјере против њих.Мој приједлог би био:нека прате све људе,који су били на овој фести,да ли це бити позитивни на корону у наредних 20 дана,радеци им тест сваки други дан.Ако неко буде позитиван у том периоду,е онда предузети све најтезе врсте законских казни за сваког од њих појединацно.Ако не оболи нико у тих 20-ак дана,е онда им не треба никакву казну изрицати,али зато треба пустити градјане да ходају и без маски и рукавице и дистанце,итд...јер онда би знали да све те мјере немају никаквог смисла у борби против короне.АМИН!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОНТРАВЕЗНИ БИЗНИСМЕН

05.05.2020 17:33

Сташа....Ми смо уз тебе...Све ће бити ок..

ОДГОВОРИТЕ
Name

нека

05.05.2020 17:44

га је срамота он пуши томпусе, а неко не може да купи деци патике, а да не причам о пензионерима који рове по контејнерима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

05.05.2020 17:47

А Сташа је оптуживао Шаровића да је за Техеран, а види сад он брат са Бошњацима. Значи, једно за медије друго за друштво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

05.05.2020 17:57

Имате ли имало образа! ДРУГОГ МАЈА НА КАНАБЕТУ ФЕСТАТЕ. а гдје су вам породице погинулих у ДОБРОВОЉАЦКОЈ бруко људска!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарај, Сарај

05.05.2020 18:14

Сверцају широм РС. Препродају све сто су до сада добили. Које породици и који борци. Кога то јос интересује. НЕ казе пјесма бадава, КО СЕ ЈЕДНОМ НАПИЈЕ ВОДЕ СА БАШЧАРШИЈЕ, НИКАД ВИСЕ ИЗ САРАЈЕВА ТАЈ ОТИЋИ НЕЋЕ. А ја неки дан видје Косарца, једе ћевапе на Чаршије. Сигурно је да се и воде напио. Ста ћеш, промјенио страну,. Ни први, ни посљедњи. Пуно тих папака у бољем ентитету.

Name

Ацо999

05.05.2020 18:48

Реко ти је додик саса да купис кофере из СНСД ми смо срби ња веци злоцици за федерално сарајево а нас министар Р.С једе јањетину са њима тргла ти је на нос саса нај веци си и здајник са цјелу републик српску и сели се из Р.С

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

05.05.2020 19:16

За сваку осуду брез дилеме али ова опозиција одма скочила једва чекала ,тражи оставку, и то је,, ок" али треба размислити које су последице за РС ако њега смене ,за сваки потез треба добро проучити,Несмије РС изгубити позицију зато ,ако Српска губи позицију онда тражит други начин казне.никако главом кроз зид него мудро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2020 20:13

А идиоте један највеце последице по РС произилазе из његовог именовања, а ти сад ко фол забринути србин би да бацас супљу народу. Мррс стоко.

Name

Д за РЕ

05.05.2020 20:59

Коментаришеш политику а појма немаш штаје политика ,ако и мало имаш политичке мудрости а видљиво је да немаш,могоби да сватиш да је могуће са његовом оставком направити већи политички кикс по РС него да га не смениш ,треба знати политички и мудро размишљати у томе и јесте појента доброг политичара да у напред предвиђа последице,очито си ти зато глуп али имаш право бити

Name

Постено

05.05.2020 19:40

Миле је рекао да је децко заврсио каријеру у низеразредном Вратнику, занемарује тактику...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РВИ

05.05.2020 19:59

ФУЈ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјечити опозиционар

05.05.2020 20:05

Сташа није способан ни овце да чува, али за секту је он првокласни кадар, јер су већина такви у секти, са купљеним дипломама и подрепне муве тзв коњске муве, које понижење за србе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

05.05.2020 20:06

Биће на крају. Не дам Гашића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуки 18

05.05.2020 20:07

Као да ће се нешто десити. Доћи ће још гори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

санела

05.05.2020 20:14

Клосарац је прије пет година говорио да це бити предсједник,ја једино могу замјенити Милорада.Капитену (како рекосе да си се представљао у Сарајеву),изгледа да цес заврсити на трансфер листи.Мозда те купе Несиц,Бабаљ ал без обестецења јер висе невриједис,додусе ниси ни вриједио ал ето запало те слуцајно.Како си досао тако цес и отици само пад це бити много брзи него сто мислис.Сада полако иди бери јабуке и прави ону брљу али висе је нецес продавати по Јахорини вец пробај негдје на пијаци,јер вриједи ко и она Суботицка сто смо пили у рату.Велики поздрав и иди погледај јели избехарала оцес ли моци ста догодине покиселити.Додику цеститам ако ово сто је рекао уради,али има их јос као сто си ти само полако.Ваљда це и они доци на ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коско

05.05.2020 20:28

Попуси га и ти СТАСА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно Сарајево

05.05.2020 21:05

Нпр Боско Томиц и багра...

Name

И Сарајево

05.05.2020 20:30

Слађана за министрицу Милораде немој се пуно размисљат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко кадиндол

06.05.2020 07:17

Ово босанска Брнабицка зељна дзаба да здере ипије то је Додова узданица и Додов перјаница сад нула фукра је ибио

Name

Деда

06.05.2020 03:34

Е моји бих градјани. Па ви замаците ноге у дезинфекциона средства и руке перите носите рукавице маскирајте се немојте спавати са зенама. Ево сада мозете видјети да је ова корона покрице свим властима да манипулису народом. Ето вам примјер како треба постовати ове смисљене мјере/ракијом испирати грло и свим љутим алкохолним пицима који вамсе надје при руци ноге прати такодје ракијом не носити рукавице него прсте сто висе умакати у моцу од јањетине ици на планину на излет и дисати свјез планински зрак а упразњавати сто висе сеxа да вас зена не остави или оде неком од ових политицара који то смију радити јер корона њима немозе ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пиленце

06.05.2020 03:49

На састанцима са маскама а на фести без. Ова корона ко и сида. Откако су сиду овако били преувелицали лгбт популација се удесетероструцила. Јос се висе табају. Ево доказа о подвали и да могу продавати и богатити се на дезинфекцијским средствима и маскама. Ко мозе провјерити ста трпају у посуду да замоцис ципеле прије уласка у било коју установу или у пумпе којима ко фол несто прскају. Све је то обицна вода. Омирисите мало па цете видјети да из оне пумпе мозес слободно попит ако није захватио са какве млаваце. Политицари опрасе паре у тој тецности коју су ко фол набавили.перу цесте ? а вирус умире ако алкохол има 70 степени. Ма кога они фарбају .

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијо

06.05.2020 07:22

ста ти је плавуса, како их унисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза!

06.05.2020 10:52

Понашање овог "народног посланика" је огледало у које треба да погледамо и да видимо себе и запитамо се куда идемо. Он је управо овим чином показао нас јер смо га ми бирали. Погледајмо се у огледало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лела

06.05.2020 12:01

брука и срамота...нека се стиде а теско јер нити имају стида а ни образа....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јами

06.05.2020 13:33

Како то да се бахатио Кошарац, па није ваљда он припремио ову прославу него је позван као гост.

Name

Аугсбург

06.05.2020 20:02

Стада Друзе и ја би исто то урадио подрска из дијаспоре.

ОДГОВОРИТЕ