Korona fešta u SA pokazala bahatost Dodikovog ministra

Neodgovornost i bahatost – dvije su riječi kojima bi se u najkraćem moglo opisati ponašanje najviših držvanih zvaničnika i javnih ličnosti nakon rođendanskog slavlja u Sarajevu.

Bosna i Hercegovina 05.05.2020 | 16:16
Korona fešta u SA pokazala bahatost Dodikovog ministra

Korona party završen je kaznama i smjenama. Ceh nakon rođendanskog slavlja platio je slavljenik Jusuf Šabanović. I to tako što je od danas bivši šef Klinike abdominalne hirurgije Kliničkog centra u Sarajevu. Dužnosti je razrješen i Nihad Fejzić član u Naučnom tijelu Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom.

Oni koji su svakodnevno držali lekcije glavni su akteri skandala. Osim ljudi iz vrha struke, za stolom su bili i oni koji zakone predlažu i donose. Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac nije mario za virus korona, još manje za fitičku distancu, masku i rukavice.

Očigledno je da niko od učesnika rođendanske žurke nije mislio o posljedicama okupljanja, ugrožavanju zdravlja zaposlenih, ali i pacijenata.

Snimak sa žurke je slikovito opisao naše društvo u manje od minut.

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BIH i predsjednik PDP Branislav Borenvić uputio je danas inicijativu za smjenu ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Staše Košarca.

''Zaista sramota da se vlast ovako ponaša i da smo svjedoci ogromnog raslojavanja u društvu u kojem građani poštuju preporuke, usred poslicijskog časa ne slave Vaskrs, 1. maj svoje krsne slave a vlast se bahato ponaša i pravi veselja uz muziku i na taj način šalju jednu užasnu poruku'', rekao je Borenović.

Ono što je uradio ministar Staša Košarac u vrijeme kada se cijela zemlja i Republika Srpska bore sa opasnim virusom i zbog čega je čak uvedeno vanredno stanje, loša je poruka jednog od nosilaca najviše izvršne vlasti u Bosni i Hercegovini – poručio je i predsjednik SDS Mirko Šarović.

''Najgore od svega je što se ovo slavlje desilo na dan masakra u Dobrovoljačkoj ulici 1992. i da se taj isti dan, isti taj Кošarac koji je prethodnih godina obavezno bio u prvom redu obilježavanja, sada zaputio na sarajevski dernek'', naglasio je Šarović.

Mladen Bosić kaže da opravdanja za ovakav događaj nema. Košarac je poručuje na najgrublji način pokazao svu svoju bahatost, pokazavši da niti ga je briga za javno zdravlje građana niti za propise u borbi protiv epidemije. 

''Osjećam stid što Košarac i njemu slični predstavljaju RS i narod kojem pripadam. Ako je takav lik jedan od najistaknutijih igrača u 'reprezentaciji iz RS u Sarajevu', onda se ni Republici Srpskoj ni narodu ne piše dobro", rekao je Bosić.

Prema mišljenju javnosti učenisci skanadoloznog događaja se uzalud pravdaju izjavama da im je žao.

Možda im je i žao, ali ne što su uradili to što su uradili, već što su uhvaćeni u tome.

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Ismir Jusko je poručio da su pred zakonom svi isti i da su svim učesnicima zabave izrečene kazne, ali najveća ironija je, kaže, što oni zapravo treba da budu moralna vertikala, da nam pokažu kako se treba ponašati, a ne da prave ovakve incidente. Sličnog mišljenja su i u DF-u.

"Nakon objavljenih snimaka sramotnog i bahatog 'derneka' u sarajevskom lokalu 'Golf' postavlja se pitanje da li ista ona pravila i mjere kojih se građani Bosne i Hercegovine pridržavaju već dva mjeseca ne vrijede za 'elitu' na čelu sa ministrom Košarcem?", pitaju se iz DF-a.

Osim političara, stižu i reakcije građana. Oni koje smo anketirali su ogorčeni.

Staša Košarac je sebi često dodjeljivao epitet kapitena reprezentacije RS u, kako vole reći u SNSD-u,  u političkom Sarajevu.

Mnogi su mišljenja da bez obzira na nedolično i neodgovorno ponašanje neće uslijedi kazna političkog selektora koji će ga lišiti ministarske fotelje. Stranački šef je rekao da je Staša Košarac napisao kraj svog političkog puta. Ipak, kroz sledeću izjavu koju je dao jasno je da od smjene nema ništa.

"Košarac je završio što se tiče politike naše partije i u tom pogledu ću se ponašati u budućnosti. U vezi s tim preduzećemo one mjere koje su najbolje prije svega za Republiku Srpsku. Naime, imajući u vidu da smjene u Savjetu ministara mogu dovesti do gubljenja pozicija same Srpske, mi ćemo svoje ponašanje prema tome odrediti'', rekao je Dodik.

Fotografije s korona-partyja na društvenim mrežama su objavili i brojni pjevači koji su bili na ovoj zabavi. Neki od njih su snimali i promotivne spotove pod sloganom „Ostani kod  kuće". Ipak, ni sami se nisu držali te preporuke.

Zbog toga je policija svim akterima korona zurke uručila prekršajne naloge. 

BN TV

Komentari / 96

Ostavite komentar
Name

Banjaluka

05.05.2020 14:41

Svima može da se desi da se malo opuste ali Staša se baš opustio! Predsjednik ga treba smijeniti danas, ne treba čekati sutra.

ODGOVORITE
Name

ŽENE AH TE ŽENE

05.05.2020 14:43

Što ih ova pevaljka namjesti......

Name

Re

05.05.2020 14:46

Nece on nista svom klosarcu. Predsjednik hoda po Srbiji i ne ide u karantin kao ostali narod. Klosarac ima primjer i zato se tako ponasa. Kad je njih bilo briga za narod?

Name

Sta ce seljak

05.05.2020 15:00

A sta ce seljacina nego pasti na butelju dobrog vina. Naviko na rakiju secerusu po brdima pa ka vidi Nobl Vino raspameti se. Ko gazda mu. Pijacni pajaco.

Name

Re Banjaluka

05.05.2020 15:22

Prije ce smijeniti sve nas nego njega. On mu je koristan za povecanje bogatstva a mi ne sluzimo nicemu.

Name

075

05.05.2020 15:22

Smijeni Slađa više nego sva "tužilaštva" i "sudovi" u cijeloj BiH! Pišem namjerno pod navodnicima!

Name

Re

05.05.2020 15:23

U svakoj stranci ima kukolja. Pojedini nisu zasluzili da dodju do ovakvih pozicija tako da je u krajnjem slucaju bitno kazniti i procistiti redove.

Name

re

05.05.2020 15:32

Ma nema od toga nista, blef klasican.

Name

Milun

05.05.2020 15:35

Frajer zapalio i kubu da ispuši.Eto sad si i popušio.Inače odvratna je faca i kurčevito se ponaša što iritira većinu i treba biti smjenjen.Drago mi je da je Dodik to odlučio ako ispuni svaka čast.

Name

Ja

05.05.2020 15:47

Zasto bi ga smijenio??!!! Puno radi za RS. A drugo tu su sve bosnjaci osim njih dvojice. On je vjerovatno bio pozvan kid njih u goste.

Name

075

05.05.2020 16:08

"Smijenila Slađa više političara nego Incko, iskoristila bonske ovlasti!"

Name

Max

05.05.2020 17:13

U sjeni ovog incidenta Kosarca se vec tri godine provlaci kriminalna situacija u kojoj je osteceno i pusteno na milost i nemilost agenciji za utjerivanje dugova,, MATRIX'' Sarajevo, na sve moguce nacine, preko 3000 drzavljana BiH. Naime upravo Kosarc i njegovih par pajtasa iz skupstin su odobrili lihvarima iz Matrixa da naplacuju dugove za koje oni misle da su validni a ne obracajuci paznju na sudske odluke. Interesuje me koja je cijena ove dozvole za ovakav rad i ko se tu sve tali.

Name

Borac R SRPSKE

05.05.2020 17:41

NISTA DODIK NEBI PODUZEO DA JE KLOSARAC BANCIO U I SARAJEVU SA SVOJIM SEKTASIMA.

Name

Pravda za Sladju

05.05.2020 19:03

Sladjana, kamera ti se pozlatila, zajebi pjevanje.

Name

Obican

05.05.2020 22:09

Ovo je velika poruka narodima BiH Iza kamera festaju a pred kamerama narod zavadzaju Narode trula kobilo

Name

Gagi

06.05.2020 04:00

Ova reprezentacija Srpske u sarajevu je bas ocajna.Prvo je pocela igru bez jednog standardnog igraca i jednog na klupi.Onda primila 5 komada za kratko vreme,a jos je uspjela sebi da da 5 golova...mnogi su ostvarili svoj cilj kad su istrcali na teren,i dobili lovu za to.Kao naruceni bokser kad udje sa Tajsonom za 10 miliona dolara,on je svoj cilj ostvaroio i samo je borba da iz ringa izadje sto manje povredjen,ali s lovom.

Name

Nina

06.05.2020 10:49

Najveca fukara i lopov pljavka na sve strane opljacko je sve sto je vidio u 43 gidini je kupio fakultet u Beogradu

Name

Carevi

05.05.2020 14:42

Daj koliko ste optereceni dodikom on nije dodikov ministar i pusten je niz vodu a dodika nikada necete skinuti jer ima glasacko tjelo koje je ko titova vojska

ODGOVORITE
Name

Re carevi

05.05.2020 15:06

Koja si ti bitina. Vidis da ga nece smjeniti isti su oni. Dok je ovaj bio na festi drugi dobio donaciju traktor

Name

Paste travu

05.05.2020 15:13

A ja. Glasacko tijelo po principu mi volimo da pasemo travu. Sa narko dilerima kao glavnim operativcima. Sljam bre sve.

Name

Re Carevi

05.05.2020 15:30

Nema veze nek ostane doživotno glavni baja ako treba.Njegov i problem njegovih glasača što mu nije još puno ostalo.I on će pod zemlju prijatelju a onda ćemo drugačije.Stoku krkansku i seljačku ćemo vratiti u njihove selendre gdje im je mjesto. Za seljaka je njiva a ne gradski asfalt...

Name

Lice licemjera

05.05.2020 15:35

Ponasanje ovoga tipa je odavno jasno, pokrivali su se godinama urlicima "bakirovci, izdajice,.. ". Ovo je najbolji primjer da je "ozloglasena Corona" obicni virus gripa, a da su ovolike mjere represije, policijski sat koji jos uvijek ne ukidaju, "uhvacene gradjane" kaznjavaju I maltretiraju, dok se oni bahate, provode, da bakirovcima, koji su im izgleda najbolji prijatelji. Dernek je na Dan pogibije srpske djece, mladih vojnika u Dobrovoljackoj ulici, za kojima I danas nebo place, ukazujuci nam ponovo sustinu, da su poginulih najbolji, da bi nas gazili najgori.

Name

Pero

05.05.2020 15:52

Oo, bjedno lajalo rezimsko, dobices kosku

Name

Ana

05.05.2020 15:57

Bravo za komentar!

Name

Istocno Sarajevo

05.05.2020 14:44

E moj Klosarac... Sram te bilo... Dosta vise tvog bahacenja, doslo vrijeme da ti Mile kaze pa,pa...

ODGOVORITE
Name

Ma jok

05.05.2020 14:58

Ništa od smjena. Dodik laže kao pas.

Name

Pop jovica

05.05.2020 14:45

Stasa Kosarac borac za napaceno srbstvo! Po danu se pred kamerama bori protiv sarajevskih unitarista a po noci sa njima iftari uz bogatu trpezu!!! Boj ne bije svijetlo oruzje,nego boj bije junacko srce naseg Stase Klosarca!

ODGOVORITE
Name

Pope Jovance

05.05.2020 14:54

Ni ti popo ne bi mog'o odoliti bosanskoj bosci od djakonija...dedera otari te coskove od brkova sto ko magnet privukose mrvice 'ljeba kojeg si solo veceroooo...namazi malo masti ,posoli i stavi aleve paprike i uzmi dva mlada luka iz djardina uz kucu sa parcelice...nemoj samo suva ljeba.

Name

Eprs

05.05.2020 14:49

Što to niko ne pominje Ljubomira Mrdu takođe prisutnog na iftar derneku???

ODGOVORITE
Name

Istocno Satajevo

05.05.2020 14:54

Pa morao je Mrda savjetovati Klosarca... Ipak on sam ne zna nista... Jadan... ?

Name

To su dva udruzena papka

05.05.2020 20:41

Koji ce SNSD dohakati....

Name

Ljubo

05.05.2020 20:44

Mu je profesor za pljacku.....

Name

Posmatrač

05.05.2020 14:53

Kakav mu šef takav i on. On je samo oponašao svog šefa kao i svi sektaši. Otmi, kradi, uništi, izvaraj,izmlati, laži, prijeti, ponekog i u... itd.

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2020 15:23

Kakav ministar takvi su mu i savjetnici. Jedan novopostavljeni je veliki kriminalac i mafijaš. Svi trebaju odgovarati.

Name

Kole

05.05.2020 14:53

Ovi su makar smjenjeni a nas vodja prosipa neku suplju ne smjenjuje, ne smije....iznenadjen i uvredjen covek

ODGOVORITE
Name

Tihomir

05.05.2020 14:54

Nama riječi za ovu sramotu! Da li će njega Dodik kazniti i smijeniti, kao što to uradiše u Federaciji ili će ostati nekažnjen zato što je njegov igrač i još jednom potvrditi da zakoni nisu jednaki za sve, te da se oni sprovode samo na obične smrtnike. Još jednom kažem sramota, ljudima zabraniše da proslave Vaskrs, zabraniše da proslavljaju sutrašnju slavu Đurđevdan, zatvoriše nas u kuće, kažnjavaju što se ne nose maske i rukavice, a ovaj klošarac prolazi nekažnjeno dok krši sve propise koji su nametnuti ostalim ljudima.

ODGOVORITE
Name

Рв

05.05.2020 14:54

А јесте се натоварили ко крга на пањ. Као да нам је нешта друго боље. Ма није, нити ће бити. Није ово први снимак који је испливао у јавност, а знамо на крају обично кажу да је највећи кривац онај што је објавио тај снимак. Тако ће бити и сада. Неће "наш" Сташа ниђе да иде. (Остани код куће)

ODGOVORITE
Name

Re Pb

05.05.2020 15:10

Ima snimak kako zeljka kupuje papke,kako klokic slavi 8 mart,stevandic nosa kinder jaje,mico trecina kako laze novinarki Bn.za sastanak u Laktasima,ima snimak kako dodig potpusuje za nato pakt,kako laze narod za ocepljenje,kako preti glasacima.....ima snimaka tona. Samo nema tuzilastva

Name

Ludi Milan

05.05.2020 14:57

Ne znam zbog cega se dize tolika prasina oko jednog derneka. Kao ovi ostali ne bi malo sjeli popili opustili se uz muziku poslije 2 mjeseca ovog stanja oko virusa. Ima stotine drugih puno vecih problema od neke pijanke. Ne spominje se vise David, Dzenan, zeljezna bolnica, respiratori i malinar itd.

ODGOVORITE
Name

miloš

05.05.2020 14:58

Dobro je više o KošarcuČovjek se izvino gazda ga naružio, obečo da neče viče nikada do prve prilike..i to je toAko je neko očekivo ostavku taj je za doktora....

ODGOVORITE
Name

Sarajlija

05.05.2020 15:00

Dragi moji Srbi, pa ovi "vaši"političari stalno lumpuju u Saeajevu i šire sa ovim "našim" tako da nije Kosarac jedini. Oni nas samo j.... A drugo pričaju da nas zavadjaju

ODGOVORITE
Name

09

05.05.2020 15:03

A kaznili su mnoge gradjane za nepostovanje mjera zsbrane i nenosenje zastitne opreme. Strasno

ODGOVORITE
Name

Snsd Banja Luka

05.05.2020 15:04

Crkinite miševi, kad nam ništa ne možete. Napred Košarac i napred SNSD...

ODGOVORITE
Name

Gojko

05.05.2020 15:39

Tako je, ne mozete vi kritikovati naseg ministra Kosarca, to moze samo sud nase Partije a to nikad biti nece.

Name

O jadoooo

05.05.2020 15:44

I ti se probudio!

Name

Miso

05.05.2020 16:02

Ma i treba nek ljudi slave, koja korona dajte molim vas. To samo u R. Srpskoj mlate praznu slamu izgubili kompas I zalutali uvode pol. časove, drze vanredno stanje, negde love u mutnom. A sto ja i stotine poput mene Slavimo Djurdjevdana u tudjini pod tudjim krovom to njih ne zanima. I netreba da ih zanima. Cio rat sam bio u ratu i svaku godinu sam iso za slavu kuci, cak tad muslimani nisu htjeli napadati. A nasa bagra neda 3 - ći mjesec kuci. Fuj bagro.

Name

Odgovor za SNSD Banja Luka

05.05.2020 16:50

Vidi se da si klasični bot crvene sekte. Nemaš ni u lijevoj, ni u desnoj, a što je najgore, nemaš ništa ni u glavi. Hajde nekako da razumijem ove lopove što su se obogatili preko snsd-a. Ali mi nije jasna ova sirotinja koju pas nema za šta da ujede, a brane i podržavaju vlast. Istina je da se najlakše manipuliše nepismenim i polupismenim osobama.

Name

Čedomir

05.05.2020 15:04

Mene intersuje jel bio vozač sa njim.obezbjeđenje iliti vučjaci ??šta je sa njima ko su koliko ih je........

ODGOVORITE
Name

Ko si sad ti....

05.05.2020 17:36

Zašto baš tebe to zanima...??????

Name

Čedomir @ko si sad ti

05.05.2020 19:15

A što me ne bi interesovaloMojim parama se vozikaju a je dreždim pored TV i slušam kako srbe šikaniraju u Sarajevu i da ne idemo tamo.....

Name

ok

05.05.2020 15:06

Korona dernek

ODGOVORITE
Name

To sine

05.05.2020 15:23

Tako se to radi ,a vi obicni smrtnici nosajte maske i bjezite u kuce...napred BIH

Name

Đido

05.05.2020 15:57

Koji je ovo krelac iz B.L.??Valjda su svi takvi.

Name

Prof.dr

05.05.2020 15:13

Bespotrebna buka. Desavalo se to mnogima u ova dva mjeseca. Ne treba bas "glavu skidati".

ODGOVORITE
Name

Srke

05.05.2020 15:18

SRAM DA IH BUDE,NIJE MI ČUDO ZA POLITIČARE ALI PJEVAČI HALID I ŠERIF DA NISU BAREM MALO RAZMISLJALI NA OVU SITUACIJU NA NJIHOVE KOLEGE NE NEGO SU IZAŠLI DA UBODU KOJU MARKU MALO IMAJU....A DA NE GOVIRIM O TOME DALI SU SE ZAPITALI ŠTA SE DESILO NA TAJ DAN GOLOBRADIM DJEČACIMA ŠTO IH POBIŠ NA KUKAVIČKI NAČIN...TO GOVORI KOLIKO IM JE TO ŽAO I KOLIKO POŠTUJU NJIHOVE MAJKE KOJE SUZE LIJU TOLIKO GODINA A BAGRA I LOPOVI SE ŠETAJU PO SARAJEVU.SRAM DA VAS BUDE HALJDE I ŠERIFE I OSTALI!!!

ODGOVORITE
Name

Đorđe

05.05.2020 15:20

Interesantno je koliko smo pali, kao ljudi. Ovaj lik Košarac, kao nacionalista, a narod ga zbog toka kao voli i glasa za njega i tu opciju. Pazi sad, Dragan Mektić nije nacionalista, i nije dobar, kao Srbin. Za njega, kao ne treba glasati, sramota dobri narode. Ovi, likovi sa slike, se kao vole, a možda i mrze, vole svoje lične interese. Gledam Zoran Milanović je dao veliku lekciju svim nacionalistima, neki dan u Okučanima, bravo Zorane. Naprijed ljudi, jer Vi niste nacionalisti. Vas su fukare ubjedile da Vam drugi čine zlo, lažu Vas. Pozdrav svim dobrim ljudima bez obzira na vjeru, naciju i mišljenje...

ODGOVORITE
Name

?

05.05.2020 15:23

Ciji ce nego od burle, javasluk i bahatost.

ODGOVORITE
Name

EL MACAK

05.05.2020 15:33

I gospodin izjavio bio sam samo malo nisam dobio prekrsajni nalog! Alooooooo kad ce vise svi biti jednaki pred zakonom !!! Moze li mu se izdati prekrsajni nalog retroaktivno i njemu i ovakvima slicnim njemu koji na osnovu polozaja hodaju sasvim normalno po gradu,Vaskrsu slavama! Nije jedan Kokošarac ima ih jos more!!!

ODGOVORITE
Name

POP

05.05.2020 15:34

Samo ove što snimaju tjerati u skladu sa zakonom ... nemože nam niko ništa .

ODGOVORITE
Name

Pevaljka

05.05.2020 15:36

Nisam vidio ko je pjevao, pevaljka ili? A nije bio sator jasno

ODGOVORITE
Name

KRALJICA

05.05.2020 15:46

STA SE TU IMA SLAVIT JEDNA BUDALA MANJE VISE STO SE RODILA.

ODGOVORITE
Name

Kralj

05.05.2020 15:57

Poništite sve kazne što ste napisali ovom jadnom narodu Bagro bahata politička.

ODGOVORITE
Name

I Baja I zapjevao sa Halidom

05.05.2020 16:29

Baja je ljubomoran na Kosarca. I on bi rado koju popio i zapjevao s pravom sarajevskom rajom. Ali neće raja svakoga za stolom. Ne sjedi se sa svakim. Društvo se uvijek biralo, pogotovo u SA.

ODGOVORITE
Name

Vrijeme je

05.05.2020 16:35

Srbi , dozovite se pameti i smjenjujte ove silnike u oktobru.

ODGOVORITE
Name

Kriminal i politika

05.05.2020 17:37

Koga bi ti odabrao da se pitaš?

Name

sramotno,

05.05.2020 16:35

ne moze se opisati rjecima ovaj gnusni dogadjaj. Mnogi su zalutali na funkcije. Da nije bilo prokletog rata nikada Kosarac i slicni Kosarci ne bi dobili priliku da budu na funkcijama na kojim su danas. Ovo je ta jadna,cemerna ,nakaradna bih, da je drzava drzavom ne bi se desavale ovakve ogavne stvari. Ali sta bolje ocekivati oni su i napravili za sebe parti drzavu, fuj.

ODGOVORITE
Name

tako se to radi

05.05.2020 16:56

Slađi treba dati platu 5000 km i postaviti je za šefa svih inspekcija

ODGOVORITE
Name

BL1

05.05.2020 16:56

al se uvijek nadje neka budala koja se mora pohvalit na drustvenim mrezama ili ostavit neki dokaz.

ODGOVORITE
Name

Pevaljka

05.05.2020 17:39

A ko će drugi već ove pjevaljka....Mozak kao u kokoške....da se malo ona pohvali kako sjedi sa elitom Sarajeva....Seljanka iz Kalinovika...

Name

Andric

05.05.2020 17:21

Iskreno,ja ne bih za sad preuzimao nikakve mjere protiv njih.Moj prijedlog bi bio:neka prate sve ljude,koji su bili na ovoj festi,da li ce biti pozitivni na koronu u narednih 20 dana,radeci im test svaki drugi dan.Ako neko bude pozitivan u tom periodu,e onda preduzeti sve najteze vrste zakonskih kazni za svakog od njih pojedinacno.Ako ne oboli niko u tih 20-ak dana,e onda im ne treba nikakvu kaznu izricati,ali zato treba pustiti gradjane da hodaju i bez maski i rukavice i distance,itd...jer onda bi znali da sve te mjere nemaju nikakvog smisla u borbi protiv korone.AMIN!!!

ODGOVORITE
Name

KONTRAVEZNI BIZNISMEN

05.05.2020 17:33

Staša....Mi smo uz tebe...Sve će biti ok..

ODGOVORITE
Name

neka

05.05.2020 17:44

ga je sramota on puši tompuse, a neko ne može da kupi deci patike, a da ne pričam o penzionerima koji rove po kontejnerima.

ODGOVORITE
Name

Draško

05.05.2020 17:47

A Staša je optuživao Šarovića da je za Teheran, a vidi sad on brat sa Bošnjacima. Znači, jedno za medije drugo za društvo.

ODGOVORITE
Name

Pera

05.05.2020 17:57

Imate li imalo obraza! DRUGOG MAJA NA KANABETU FESTATE. a gdje su vam porodice poginulih u DOBROVOLJACKOJ bruko ljudska!!

ODGOVORITE
Name

Saraj, Saraj

05.05.2020 18:14

Svercaju širom RS. Preprodaju sve sto su do sada dobili. Koje porodici i koji borci. Koga to jos interesuje. NE kaze pjesma badava, KO SE JEDNOM NAPIJE VODE SA BAŠČARŠIJE, NIKAD VISE IZ SARAJEVA TAJ OTIĆI NEĆE. A ja neki dan vidje Kosarca, jede ćevape na Čaršije. Sigurno je da se i vode napio. Sta ćeš, promjenio stranu,. Ni prvi, ni posljednji. Puno tih papaka u boljem entitetu.

Name

Aco999

05.05.2020 18:48

Reko ti je dodik sasa da kupis kofere iz SNSD mi smo srbi nja veci zlocici za federalno sarajevo a nas ministar R.S jede janjetinu sa njima trgla ti je na nos sasa naj veci si i zdajnik sa cjelu republik srpsku i seli se iz R.S

ODGOVORITE
Name

D

05.05.2020 19:16

Za svaku osudu brez dileme ali ova opozicija odma skočila jedva čekala ,traži ostavku, i to je,, ok" ali treba razmisliti koje su posledice za RS ako njega smene ,za svaki potez treba dobro proučiti,Nesmije RS izgubiti poziciju zato ,ako Srpska gubi poziciju onda tražit drugi način kazne.nikako glavom kroz zid nego mudro

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2020 20:13

A idiote jedan najvece posledice po RS proizilaze iz njegovog imenovanja, a ti sad ko fol zabrinuti srbin bi da bacas suplju narodu. Mrrs stoko.

Name

D za RE

05.05.2020 20:59

Komentarišeš politiku a pojma nemaš štaje politika ,ako i malo imaš političke mudrosti a vidljivo je da nemaš,mogobi da svatiš da je moguće sa njegovom ostavkom napraviti veći politički kiks po RS nego da ga ne smeniš ,treba znati politički i mudro razmišljati u tome i jeste pojenta dobrog političara da u napred predviđa posledice,očito si ti zato glup ali imaš pravo biti

Name

Posteno

05.05.2020 19:40

Mile je rekao da je decko zavrsio karijeru u nizerazrednom Vratniku, zanemaruje taktiku...

ODGOVORITE
Name

RVI

05.05.2020 19:59

FUJ...

ODGOVORITE
Name

Vječiti opozicionar

05.05.2020 20:05

Staša nije sposoban ni ovce da čuva, ali za sektu je on prvoklasni kadar, jer su većina takvi u sekti, sa kupljenim diplomama i podrepne muve tzv konjske muve, koje poniženje za srbe?

ODGOVORITE
Name

MD

05.05.2020 20:06

Biće na kraju. Ne dam Gašića.

ODGOVORITE
Name

Puki 18

05.05.2020 20:07

Kao da će se nešto desiti. Doći će još gori.

ODGOVORITE
Name

sanela

05.05.2020 20:14

Klosarac je prije pet godina govorio da ce biti predsjednik,ja jedino mogu zamjeniti Milorada.Kapitenu (kako rekose da si se predstavljao u Sarajevu),izgleda da ces zavrsiti na transfer listi.Mozda te kupe Nesic,Babalj al bez obestecenja jer vise nevrijedis,doduse nisi ni vrijedio al eto zapalo te slucajno.Kako si dosao tako ces i otici samo pad ce biti mnogo brzi nego sto mislis.Sada polako idi beri jabuke i pravi onu brlju ali vise je neces prodavati po Jahorini vec probaj negdje na pijaci,jer vrijedi ko i ona Suboticka sto smo pili u ratu.Veliki pozdrav i idi pogledaj jeli izbeharala oces li moci sta dogodine pokiseliti.Dodiku cestitam ako ovo sto je rekao uradi,ali ima ih jos kao sto si ti samo polako.Valjda ce i oni doci na red.

ODGOVORITE
Name

Kosko

05.05.2020 20:28

Popusi ga i ti STASA!

ODGOVORITE
Name

Istocno Sarajevo

05.05.2020 21:05

Npr Bosko Tomic i bagra...

Name

I Sarajevo

05.05.2020 20:30

Slađana za ministricu Milorade nemoj se puno razmisljat.

ODGOVORITE
Name

Marko kadindol

06.05.2020 07:17

Ovo bosanska Brnabicka zeljna dzaba da zdere ipije to je Dodova uzdanica i Dodov perjanica sad nula fukra je ibio

Name

Deda

06.05.2020 03:34

E moji bih gradjani. Pa vi zamacite noge u dezinfekciona sredstva i ruke perite nosite rukavice maskirajte se nemojte spavati sa zenama. Evo sada mozete vidjeti da je ova korona pokrice svim vlastima da manipulisu narodom. Eto vam primjer kako treba postovati ove smisljene mjere/rakijom ispirati grlo i svim ljutim alkoholnim picima koji vamse nadje pri ruci noge prati takodje rakijom ne nositi rukavice nego prste sto vise umakati u mocu od janjetine ici na planinu na izlet i disati svjez planinski zrak a upraznjavati sto vise sexa da vas zena ne ostavi ili ode nekom od ovih politicara koji to smiju raditi jer korona njima nemoze nista.

ODGOVORITE
Name

Pilence

06.05.2020 03:49

Na sastancima sa maskama a na festi bez. Ova korona ko i sida. Otkako su sidu ovako bili preuvelicali lgbt populacija se udeseterostrucila. Jos se vise tabaju. Evo dokaza o podvali i da mogu prodavati i bogatiti se na dezinfekcijskim sredstvima i maskama. Ko moze provjeriti sta trpaju u posudu da zamocis cipele prije ulaska u bilo koju ustanovu ili u pumpe kojima ko fol nesto prskaju. Sve je to obicna voda. Omirisite malo pa cete vidjeti da iz one pumpe mozes slobodno popit ako nije zahvatio sa kakve mlavace. Politicari oprase pare u toj tecnosti koju su ko fol nabavili.peru ceste ? a virus umire ako alkohol ima 70 stepeni. Ma koga oni farbaju .

ODGOVORITE
Name

lijo

06.05.2020 07:22

sta ti je plavusa, kako ih unisti.

ODGOVORITE
Name

Dijagnoza!

06.05.2020 10:52

Ponašanje ovog "narodnog poslanika" je ogledalo u koje treba da pogledamo i da vidimo sebe i zapitamo se kuda idemo. On je upravo ovim činom pokazao nas jer smo ga mi birali. Pogledajmo se u ogledalo!

ODGOVORITE
Name

Lela

06.05.2020 12:01

bruka i sramota...neka se stide a tesko jer niti imaju stida a ni obraza....

ODGOVORITE
Name

Jami

06.05.2020 13:33

Kako to da se bahatio Košarac, pa nije valjda on pripremio ovu proslavu nego je pozvan kao gost.

Name

Augsburg

06.05.2020 20:02

Stada Druze i ja bi isto to uradio podrska iz dijaspore.

ODGOVORITE