Шериф и Хари: Отишли смо само да однесемо поклон и честитамо рођендан!

Певач Шериф Коњевић кажњен је претходне ноћи због кршења забране кретања и окупљања, у време пандемије корона вируса.

Забава 05.05.2020 | 14:17
Шериф и Хари: Отишли смо само да однесемо поклон и честитамо рођендан!

Он је присуствовао слављу у ресторану Голф Клуб у Сарајеву, на прослави рођендана лекара Јусуфа Шабановића, шефа абдоминалне хирургије на КЦУС.

Коњевић након свега каже да је "отишао да да поклон", те да треба да буде на част онима који су снимали славље.

- Отишао сам само доктору да дам поклон, пошто је Јука мој велики пријатељ. Није било пуно људи, почео сам да певам, сео сам, дао му поклон. Отпевао сам, и то не целе две песме. Кад сам отпевао 'Животе мој', што је докторова жеља, поздравио сам и отишао - рекао је Шериф за Дневни аваз.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-05/05052020022550.јпг" алт="" wидтх="753" хеигхт="424" />

- Мене је срам државе због синоћне ситуације, јер ја волим ову земљу и све људе који живе у њој. Није мене појединаца срам. Кад сам видео алкохол, нисам хтео ни да певам, јер је рамазан. Нећу бити део тога, у мојој кући се то поштује. Моја жена је верница и нећу дозволити да будем део нечије пијанке. Они су су се наљутили синоћ кад сам отишао. Ти који су снимали, нека им је на част - рекао је певач за поменути медиј.

Међу присутнима је био и Хари Варешановић, који каже да је спреман да сноси последице.

- Дошао сам само у најбољој намери да честитам пријатељу рођендан. Спреман сам сносити последице тог свог чина и према закону и према јавности - реко је певач.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-05/05052020022637.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Подсетимо, припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево прекинули су ноћас велику корона-забавуна којој су биле многе познате личности, а међу њима и министар спољне трговине у Савету министара БиХ Сташа Кошарац.

На забави су били естрадни уметници <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/халид-беслиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Халид Бешлић, <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/хари-мата-хари" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Хари Мата Хари, <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/сериф-коњевиц" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Шериф Коњевић, Семир Церић Коке, Слађана Мандић, као и бизнисмен Зијад Блекић и декан Ветеринарског факултета Нихад Фејзић, као И министар спољне трговине и економских односа у СМ Сташа Кошарац.

Извор: Телеграф/Дневни аваз Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Шериф и Клошарац-а само мало

05.05.2020 12:57

Све у затвор...и на принундни рад уз користење алата Крампа и Лопата...цуј ја само мало....малкице...само га умоцио...хехех

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

06.05.2020 21:09

Бас се прекинуо... шалабајзер

ОДГОВОРИТЕ