Šerif i Hari: Otišli smo samo da odnesemo poklon i čestitamo rođendan!

Pevač Šerif Konjević kažnjen je prethodne noći zbog kršenja zabrane kretanja i okupljanja, u vreme pandemije korona virusa.

Zabava 05.05.2020 | 14:17
Šerif i Hari: Otišli smo samo da odnesemo poklon i čestitamo rođendan!

On je prisustvovao slavlju u restoranu Golf Klub u Sarajevu, na proslavi rođendana lekara Jusufa Šabanovića, šefa abdominalne hirurgije na KCUS.

Konjević nakon svega kaže da je "otišao da da poklon", te da treba da bude na čast onima koji su snimali slavlje.

- Otišao sam samo doktoru da dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, počeo sam da pevam, seo sam, dao mu poklon. Otpevao sam, i to ne cele dve pesme. Kad sam otpevao 'Živote moj', što je doktorova želja, pozdravio sam i otišao - rekao je Šerif za Dnevni avaz.

- Mene je sram države zbog sinoćne situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca sram. Kad sam video alkohol, nisam hteo ni da pevam, jer je ramazan. Neću biti deo toga, u mojoj kući se to poštuje. Moja žena je vernica i neću dozvoliti da budem deo nečije pijanke. Oni su su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast - rekao je pevač za pomenuti medij.

Među prisutnima je bio i Hari Varešanović, koji kaže da je spreman da snosi posledice.

- Došao sam samo u najboljoj nameri da čestitam prijatelju rođendan. Spreman sam snositi posledice tog svog čina i prema zakonu i prema javnosti - reko je pevač.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo prekinuli su noćas veliku korona-zabavuna kojoj su bile mnoge poznate ličnosti, a među njima i ministar spoljne trgovine u Savetu ministara BiH Staša Košarac.

Na zabavi su bili estradni umetnici Halid BešlićHari Mata HariŠerif Konjević, Semir Cerić Koke, Slađana Mandić, kao i biznismen Zijad Blekić i dekan Veterinarskog fakulteta Nihad Fejzić, kao I ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u SM Staša Košarac.

Izvor: Telegraf/Dnevni avaz Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Šerif i Klošarac-a samo malo

05.05.2020 12:57

Sve u zatvor...i na prinundni rad uz koristenje alata Krampa i Lopata...cuj ja samo malo....malkice...samo ga umocio...heheh

ODGOVORITE
Name

Ana

06.05.2020 21:09

Bas se prekinuo... šalabajzer

ODGOVORITE