Нова жртва вируса: Преминула жена у добојској болници

У Болници "Свети апостол Лука" у Добоју од вируса корона преминула је осамдесетпетогодишња пацијенткиња из Дервенте која је имала више придружених обољења, саопштено је из ове установе.

Република Српска 05.05.2020 | 10:01
Нова жртва вируса: Преминула жена у добојској болници

Преминула се лијечила у Служби за инфективне болести од 1. маја. 

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

дарконее

05.05.2020 08:07

баш ме чуди, зар је могуће да се то десава у вријеме када свугдје око нас корона стагнира

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.05.2020 08:16

Имала висе обољења а умрла бас од короне?Јесу ли то изврсили обдукцију одмах па знају да је бас од короне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небитно

05.05.2020 13:35

Нормално је да се преминула на инфективној, јер ко зна од када је зена била болесна док се нису смиловали па досли по њу...а онда на распиратор (регистратор) и цврц...или не знају да прикљуце распиратор, или распиратор није исправан...небитно, битно је да је " регистратор" препознао корону, а то је вазно. Није вазно ни име и презиме покојнице, али је вазно да Дјордје, Давид и остали заразени. Ова зена је имала 85 год, е то је битно...Луд збуњеног. Сауцесце породици преминуле. Небојте се. Слободно се опростите од ње како доликује. Вјерујте само себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стета

06.05.2020 08:06

Сто корона нема показатеље на тијелу као лепра на пример па да се зна да је умрла јадница од короне. Овако ко год умре од било цега казу корона.нема висе ни рак ни јетра ни бубрези само корона па корона.То ти је исто кад донирас орган сломис ногу у саобрацају они те цмекну и казу умро од унутрасњег крварења и оде дио на наплату. Ајде нека породица доказе да није тако. Ето сви гледате филмове па у рацији полицајац носи дрогу да је потури у претресу и казе ево насао сам иско је није било.корона је сада у оптицају и сто висе зртава боља продја за даљњу обраду људске расе вакцинација и цип. За некога прозирно за некога теско за схватити

ОДГОВОРИТЕ