Nova žrtva virusa: Preminula žena u dobojskoj bolnici

U Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju od virusa korona preminula je osamdesetpetogodišnja pacijentkinja iz Dervente koja je imala više pridruženih oboljenja, saopšteno je iz ove ustanove.

Republika Srpska 05.05.2020 | 10:01
Nova žrtva virusa: Preminula žena u dobojskoj bolnici

Preminula se liječila u Službi za infektivne bolesti od 1. maja. 

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

darkonee

05.05.2020 08:07

baš me čudi, zar je moguće da se to desava u vrijeme kada svugdje oko nas korona stagnira

ODGOVORITE
Name

Re

05.05.2020 08:16

Imala vise oboljenja a umrla bas od korone?Jesu li to izvrsili obdukciju odmah pa znaju da je bas od korone?

ODGOVORITE
Name

Nebitno

05.05.2020 13:35

Normalno je da se preminula na infektivnoj, jer ko zna od kada je zena bila bolesna dok se nisu smilovali pa dosli po nju...a onda na raspirator (registrator) i cvrc...ili ne znaju da prikljuce raspirator, ili raspirator nije ispravan...nebitno, bitno je da je " registrator" prepoznao koronu, a to je vazno. Nije vazno ni ime i prezime pokojnice, ali je vazno da Djordje, David i ostali zarazeni. Ova zena je imala 85 god, e to je bitno...Lud zbunjenog. Saucesce porodici preminule. Nebojte se. Slobodno se oprostite od nje kako dolikuje. Vjerujte samo sebi.

ODGOVORITE
Name

Steta

06.05.2020 08:06

Sto korona nema pokazatelje na tijelu kao lepra na primer pa da se zna da je umrla jadnica od korone. Ovako ko god umre od bilo cega kazu korona.nema vise ni rak ni jetra ni bubrezi samo korona pa korona.To ti je isto kad doniras organ slomis nogu u saobracaju oni te cmeknu i kazu umro od unutrasnjeg krvarenja i ode dio na naplatu. Ajde neka porodica dokaze da nije tako. Eto svi gledate filmove pa u raciji policajac nosi drogu da je poturi u pretresu i kaze evo nasao sam isko je nije bilo.korona je sada u opticaju i sto vise zrtava bolja prodja za daljnju obradu ljudske rase vakcinacija i cip. Za nekoga prozirno za nekoga tesko za shvatiti

ODGOVORITE