Једна особа повријеђена у паду хеликоптера

- Једна особа је лакше повријеђена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу.

Вијести 04.05.2020 | 15:29
Једна особа повријеђена у паду хеликоптера

Несрећа се догодила око 11.30, када се хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17 преврнуо и пао приликом полијетања, преноси МИА.

Македонска телевизија Телма објавила је да је повријеђен један од пет чланова посаде, као и да се хеликоптер преврнуо највероватније због јаког ветра.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Шаровићу

04.05.2020 13:56

Шаровићу буди једном човјек од ријечи , изађи у јавност и позови грађане да изађу на улице и да не пиштују полицијски час , не желимо више ванредна стање и полицијски час , Шаровићу уради нешто за народ ! Додик је уништио све и сад би да народ држи затворен , , Жељка одма да поднесе оставку због хаотичног стања у Републици Српској , Ајде Шаровићу стани уз народ коначно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

04.05.2020 22:25

БиХ је протекторат Европске Уније... тако да се политичара у БИХ ништа не пита по том питању.. сем ко ће да ради за ЕУ од наших политичара.. то да уради Шаровић ишао би у творза одма а неби му помогао ни Инцко... тотално смо залуђен народ по том питању да постоји нека слобода.. никаф није ни постојала слобода од кад знам за себе, увијек проблеми с влашћу...