Jedna osoba povrijeđena u padu helikoptera

- Jedna osoba je lakše povrijeđena nakon što se policijski helikopter danas prevrnuo i pao na međunarodnom aerodromu u Skoplju.

Vijesti 04.05.2020 | 15:29
Jedna osoba povrijeđena u padu helikoptera

Nesreća se dogodila oko 11.30, kada se helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova M-17 prevrnuo i pao prilikom polijetanja, prenosi MIA.

Makedonska televizija Telma objavila je da je povrijeđen jedan od pet članova posade, kao i da se helikopter prevrnuo najverovatnije zbog jakog vetra.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Šaroviću

04.05.2020 13:56

Šaroviću budi jednom čovjek od riječi , izađi u javnost i pozovi građane da izađu na ulice i da ne pištuju policijski čas , ne želimo više vanredna stanje i policijski čas , Šaroviću uradi nešto za narod ! Dodik je uništio sve i sad bi da narod drži zatvoren , , Željka odma da podnese ostavku zbog haotičnog stanja u Republici Srpskoj , Ajde Šaroviću stani uz narod konačno.

ODGOVORITE
Name

izraelac

04.05.2020 22:25

BiH je protektorat Evropske Unije... tako da se političara u BIH ništa ne pita po tom pitanju.. sem ko će da radi za EU od naših političara.. to da uradi Šarović išao bi u tvorza odma a nebi mu pomogao ni Incko... totalno smo zaluđen narod po tom pitanju da postoji neka sloboda.. nikaf nije ni postojala sloboda od kad znam za sebe, uvijek problemi s vlašću...