Ђани: Први пут да 1. мај славим са породицом код куће, додуше, у затвору!

Певач Радиша Трајковић Ђани је увек радно проводио Празник рада, а ове године ситуација је знатно другачија.

Забава 02.05.2020 | 15:47
Ђани: Први пут да 1. мај славим са породицом код куће, додуше, у затвору!

Ђани је јучерашњи дан провео у кућној атмосфери са својом породицом, а и да хоће, не може да напусти свој дом, јер се налази у кућном притвору.

Радиша каже да је у овој ситуацији схватио да је боље када човек има мање новца, јер онда мање троши.

- Раније сам за Први мај углавном певао, најискреније да вам кажем. Увек сам био на наступима, никад код куће. Мислим да је ово први пут да Први мај славим са породицом код куће, додуше у затвору (осмех). Али шта да се ради, битно је да смо сви на окупу. Ту су ми ћерка и млађи син. Сада смо права породица - рекао је певач за Пинк.рс.

- Ако се ја нисам нарадио у животу, није нико. Нажалост, све нам се овако издешавало, али боље овако него никако, искрено. Ја сам током свега овога што је задесило мене и моју породицу схватио да је боље када човек има мање, онда мање и троши. Ја то од срца кажем. Стварно то мислим. Лепше се живи кад имаш мање. Овако цео живот јуримо, више трошимо, прохтеви су већи. Сад кад сам у овој потпуној изолацији ја то видим - испричао је Ђани.

- Не потрошимо ни 100 евра дневно, ма 50 евра је довољно. Напуниш себи фрижидер, сви смо ту, кува се... А овако би било ресторани горе, доле, ђаво ти не да мира. Раније само гледам како ми нека мајица фали, све нешто немаш, људи побесне и то је то - закључио је певач.

Подсећамо, Ђани и његова супруга су приведени по налогу Трећег основног суда због сумње да су извршили кривично дело непоступања по прописима за време епидемије, у петак 3. априла, у лоби бару једног хотела. Ђани и Слађа осуђени су на три месеца кућног затвора.

Извор: Телеграф.рс/Пинк Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар