Đani: Prvi put da 1. maj slavim sa porodicom kod kuće, doduše, u zatvoru!

Pevač Radiša Trajković Đani je uvek radno provodio Praznik rada, a ove godine situacija je znatno drugačija.

Zabava 02.05.2020 | 15:47
Đani: Prvi put da 1. maj slavim sa porodicom kod kuće, doduše, u zatvoru!

Đani je jučerašnji dan proveo u kućnoj atmosferi sa svojom porodicom, a i da hoće, ne može da napusti svoj dom, jer se nalazi u kućnom pritvoru.

Radiša kaže da je u ovoj situaciji shvatio da je bolje kada čovek ima manje novca, jer onda manje troši.

- Ranije sam za Prvi maj uglavnom pevao, najiskrenije da vam kažem. Uvek sam bio na nastupima, nikad kod kuće. Mislim da je ovo prvi put da Prvi maj slavim sa porodicom kod kuće, doduše u zatvoru (osmeh). Ali šta da se radi, bitno je da smo svi na okupu. Tu su mi ćerka i mlađi sin. Sada smo prava porodica - rekao je pevač za Pink.rs.

- Ako se ja nisam naradio u životu, nije niko. Nažalost, sve nam se ovako izdešavalo, ali bolje ovako nego nikako, iskreno. Ja sam tokom svega ovoga što je zadesilo mene i moju porodicu shvatio da je bolje kada čovek ima manje, onda manje i troši. Ja to od srca kažem. Stvarno to mislim. Lepše se živi kad imaš manje. Ovako ceo život jurimo, više trošimo, prohtevi su veći. Sad kad sam u ovoj potpunoj izolaciji ja to vidim - ispričao je Đani.

- Ne potrošimo ni 100 evra dnevno, ma 50 evra je dovoljno. Napuniš sebi frižider, svi smo tu, kuva se... A ovako bi bilo restorani gore, dole, đavo ti ne da mira. Ranije samo gledam kako mi neka majica fali, sve nešto nemaš, ljudi pobesne i to je to - zaključio je pevač.

Podsećamo, Đani i njegova supruga su privedeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, u petak 3. aprila, u lobi baru jednog hotela. Đani i Slađa osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

Izvor: Telegraf.rs/Pink Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar