Нада без најмилијих за 1. мај: Туга уместо славља!

Фолк певачица Нада Топчагић Међунардни празник рада, ове године прославиће далеко од својих најмилијих, и то први пут у последњих 10 година.

Забава 01.05.2020 | 14:35
Нада без најмилијих за 1. мај: Туга уместо славља!

Нада се тренутно налази на планини Тара где је отишла због тешке ситуације у целој земљи, те је сада открила како она проводи Празник рада и растужила се што унуке није одавно видела.

"Ово је први пут да овако мирно прослављамо 1. мај. Нема буке ни хаоса. Умрећу без мојих унучића. Фале ми много, фали ми и син и снаја. Туга ме обузме када помислим на њих и што нас је ова ситуација спречила да будемо заједно. Онда се тргнем и кажем: "Биће све у реду, ово пролази". Златко и ја спремамо онолико колико нам треба. Мало роштиља, сокова, колача и доброг црног вина. Нема расипања, беспотребно је. Бићемо са унучићима преко видео-позива. Њима је необично што бака и дека нису са њима. Стално питају за нас. То је једина туга за нас. Иначе, не фали нам ништа овде."

Нада нам је открила и како је изгледао њен 1. мај када је, као јако млада, дошла у Београд да крене са музичком каријером.

"Ти дани за мене нису имали празнике, нисам размишљала о томе. Гледала сам како да опстанем и останем у Београду. Тек када сам стала на своје ноге, онда сам почела да живим и славим. Када сам почела да певам и да наступам, онда сам све могуће празнике радила. Певала сам, зарађивала новац и славила са непознатим људима. Први мај са људима које не знам, али се сродим на крају" рекла је Нада.

Извор: Курир.рс / Република Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар