Nada bez najmilijih za 1. maj: Tuga umesto slavlja!

Folk pevačica Nada Topčagić Međunardni praznik rada, ove godine proslaviće daleko od svojih najmilijih, i to prvi put u poslednjih 10 godina.

Zabava 01.05.2020 | 14:35
Nada bez najmilijih za 1. maj: Tuga umesto slavlja!

Nada se trenutno nalazi na planini Tara gde je otišla zbog teške situacije u celoj zemlji, te je sada otkrila kako ona provodi Praznik rada i rastužila se što unuke nije odavno videla.

"Ovo je prvi put da ovako mirno proslavljamo 1. maj. Nema buke ni haosa. Umreću bez mojih unučića. Fale mi mnogo, fali mi i sin i snaja. Tuga me obuzme kada pomislim na njih i što nas je ova situacija sprečila da budemo zajedno. Onda se trgnem i kažem: "Biće sve u redu, ovo prolazi". Zlatko i ja spremamo onoliko koliko nam treba. Malo roštilja, sokova, kolača i dobrog crnog vina. Nema rasipanja, bespotrebno je. Bićemo sa unučićima preko video-poziva. Njima je neobično što baka i deka nisu sa njima. Stalno pitaju za nas. To je jedina tuga za nas. Inače, ne fali nam ništa ovde."

Nada nam je otkrila i kako je izgledao njen 1. maj kada je, kao jako mlada, došla u Beograd da krene sa muzičkom karijerom.

"Ti dani za mene nisu imali praznike, nisam razmišljala o tome. Gledala sam kako da opstanem i ostanem u Beogradu. Tek kada sam stala na svoje noge, onda sam počela da živim i slavim. Kada sam počela da pevam i da nastupam, onda sam sve moguće praznike radila. Pevala sam, zarađivala novac i slavila sa nepoznatim ljudima. Prvi maj sa ljudima koje ne znam, ali se srodim na kraju" rekla je Nada.

Izvor: Kurir.rs / Republika Foto: ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar