Новинар током уживо укључења случајно показао голу љубавницу! (ВИДЕО)

Шпански новинар Алфонсо Мерлос (41) нашао се у центру скандала након што је током уживо разовора са колегом откривено да вара своју девојку Марту Лопез.

Занимљивости 30.04.2020 | 22:22
Новинар током уживо укључења случајно показао голу љубавницу! (ВИДЕО)

Наиме, док је он разговарао, иза њега је прошетала гола девојка за коју се испоставило да је наводно његова колегиница из редакције, Алексија Ривас.

Ако мислите да моје понашање није било у реду и да постоје ствари које нисам добро урадио, немам проблем да тражим опроштај, иако ником нисам желео да нанесем зло - рекао је Алфонсо након скандала.

Цео свет сада бруји о прељубницима, а Алфонсова девојка Марта открила је како се осећала када је видела да иза њеног дечка хода гола девојка.

Била сам љута на њега четири дана. Није хтео да урадим нешто што се тиче моје породице. Ја сам то свеједно урадила, а он се на љутио. Свађали смо се -  рекла је Марта, док је Алексија најавила тужбу.

- У последњих неколико дана видела сам како ме третирају у разним медијима и износе нетачне информације. Објављене су ствари које угрожавају моју приватност и моју јавну слику, те ми нарушавају част и углед - истакала је је Ривас, иначе шоубиз новинарка.

Касније је испричала да су она и Мерлос у вези неколико дана, али и како јој је Алфонсо рекао да нема девојку, због чега није знала да ради нешто лоше.

Лопез и Мерлос имају сина и у вези су од 2019. године кад су их фотографи снимили у шетњи улицама Мадрида.

Снимак Алфонсовог ужио укључења, када је иза њега прошетала гола девојка погледајте у видеу у наставку:

 

Коментари / 0

Оставите коментар